ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
kom-roeien-geel

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 

 

 Inloggen   

 

Lingebokaal

zaterdag 11 november 2017

 
Locatie
Linge, Leerdam
 

De Lingebokaal is inmiddels een "klassieker" voor ploegen die in het najaar een mooie en gezellige achtervolgingsrace willen starten. Een achtervolgingsrace tussen Kedichem en Leerdam over ongeveer 6 km. Er zijn jaarlijks meer dan honderdvijftig ploegen uit heel Nederland die deelnemen aan deze wedstrijd. Er wordt naast de blikken voor ieder veld gestreden om de Lingebokaal, de Coupe des Dames en de dagwinnaar.

Inschrijven voor leden kan van 1 september tot 28 oktober via het formulier op de site.
Om in te kunnen schrijven voor wedstrijden, moet je ingelogd zijn.

Inschrijfgeld + botentransport:

  • Skiff: €17,50 + €5,- = €22,50
  • Twee: €30,- + €10,- = €40,-
  • Vier: €50,- + €20,- = €70,-
  • Acht: €75,- + €40,- = €115,-

Inschrijfgeld en kosten botentransport voor 28 oktober 2017 overmaken op rekening NL14 INGB 0002 8509 86 t.n.v. Roeivereniging Rijnland Wedstrijdrekening ovv Lingebokaal + naam + veld.

Als voor het botentransport een Rijnland botenwagen nodig is, dan moet dit worden afgestemd met de BWC (Willem Handels voor de grote botenwagen en Hans Kruyssen voor de kleine botenwagen). Als de botenwagen beschikbaar is moeten de deelnemers aan de wedstrijd zelf een een 'trekker' met een daarvoor geschikte auto regelen en bij de reservering bij de BWC aangeven wie dat is. Deze trekker dient, naar het oordeel van de BWC, voldoende vaardig te zijn om met een lange aanhanger te rijden. Dit kan bij het reserveren van de botenwagen gecheckt worden.
De brandstofkosten voor het botentransport, à € 0,20 per gereden kilometer, dienen deelnemende leden onderling met de chauffeur van de botenwagen te verrekenen.

 

 

Inschrijven Deelnemers
 
 
 
rvr-logo-wit-transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op:

 
    Vergeten?