?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inventarisatie skiff roeien

maandag 1 juni 2020

 
Inschrijfperiode
woensdag 22 april 2020 t/m zaterdag 9 mei 2020
Inschrijving te annuleren tot
zondag 10 mei 2020
 

Op dinsdag 21 april heeft de overheid een persconferentie gegeven over de coronamaatregelen na dinsdag 28 april. Voor het jeugdroeien zijn er mogelijkheden vanaf 29 april. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden die de voorzichtige afbouw van de maatregelen op termijn biedt voor het senioren roeien op R.V. Rijnland.Hiervoor overleggen we met andere roeiverenigingen, de gemeente en de KRNB.

Als onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek willen we jullie vragen om aan te geven of je gebruik zou maken van een mogelijkheid om te skiffen, indien dit weer mogelijk zou worden onder strenge voorwaarden. Geef je voorkeur op door je hieronder in te schrijven. Geef aan naar welke twee dagdelen je voorkeur uit gaat en welke dagdelen je absoluut niet kunt. Voor deze inventarisatie zijn we uitgegaan van ochtenden en avonden, omdat het dan waarschijnlijk het drukst wordt. Mocht je geen skiffpermissie hebben, niet geïnteresseerd zijn of geen interesse hebben voor de ochtenden en avonden, dan is invullen van de inventarisatie niet nodig.

De datum staat op 1 juni, omdat e-Captain een datum nodig heeft. Het bestuur benadrukt dat er nog geen duidelijkheid is of en wanneer er een mogelijkheid komt om te skiffen.

Voor vragen omtrent deze inventarisatie kun je e-mailen naar: secretaris@rvrijnland.nl

Chris van Wijngaarden

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2020 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017

 

 

© 2020 RV Rijnland