?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Rijnland Marathon

zaterdag 27 augustus 2022

 
Inschrijfperiode
zondag 3 juli 2022 t/m vrijdag 26 augustus 2022
Locatie
RV Rijnland
 

Op 27 augustus wordt de Rijnlandmarathon geroeid. Dat is een prachtige tocht in en om Leiden met een afstand van 54 km. De tocht kan worden geroeid als wedstrijd (voor de fanatiekelingen) en als prestatietocht. In dat laatste geval mag je er de hele dag over doen. Je ziet een stukje Groene Hart, het centrum van Leiden, de Kaag, Haarlemmer trekvaart en via de Oude Rijn weer terug. Onderweg zie je allerlei (vreemde?) vogels en prachtige molens. Je mag pauzeren waar je wilt, wanneer je maar vóór 17.00 uur terug bent. De tocht wordt gevaren in Wherries, C-2 of C-4.  

Van buiten Rijnland is er altijd veel belangstelling voor het roeien van deze tocht. Vaak willen zij ook een boot van Rijnland lenen. Om een goede inschatting te maken van hoeveel personen van Rijnland de tocht willen varen, verzoek ik jullie hier in te schrijven of je mee wilt doen en met welke ploeg. De inschrijving kost € 12,50 p.p. Eind juli start de officiële inschrijving via de KNRB-site.

Voor nadere informatie kan je je wenden tot de volgende personen: Job Dresden, Joost Paijmans, Gijs Vermeer of Nico van Ravesteyn.

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017