?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Landelijk evenement Aangepast Watersporten

zaterdag 16 september 2017

 
Vervolgdata
zondag 17 september 2017
 

Op zaterdag 16 en/of zondag 17 september organiseren zes watersportorganisaties een landelijk evenement om alle verschillende mogelijkheden van aangepast watersporten onder de aandacht te brengen! Het gaat vanzelfsprekend om roeien, maar ook om zeilen of kanoën.

Voor wie?
Roeien is voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. Iemand die slechtziend is kan samen met andere roeiers bijvoorbeeld in een twee of in een vier. En heeft een geïnteresseerde een lichamelijke beperking? Dan zijn er tal van mogelijkheden voor (kleine) aanpassingen. De roeibond helpt u hier graag mee en brengt u bijvoorbeeld in contact met andere verenigingen die aangepast roeien aanbieden.

Roeien, zeilen, kanoën
Wij hopen dat veel verenigingen hun deuren open doen voor aangepast roeien, maar dat ook de samenwerking wordt gezocht met verenigingen in de regio voor aangepast zeilen of kanoën. Vanuit de verschillende watersportorganisaties wordt het evenement onder de aandacht gebracht gecoördineerd door Cok Mooij  voorzitter van commissie aangepast watersporten van het Watersportverbond. De roeibond zal speciaal voor deze actie een pagina maken op de site waar alle verenigingen met hun actie zijn terug te vinden.

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017