Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Njord Najaarswedstrijden

zaterdag 21 oktober 2023

 
Tijd
12:00 tot 18:30 uur
Locatie
RV Rijnland
 

Zaterdag 21 oktober vinden voor de derde keer de Njord Najaarswedstrijden plaats. En voor de tweede keer zal dat vlak bij onze vereniging gebeuren. Het is een tweekamp voor Competitieroeiers over 1700 meter en 350 meter. De wedstrijden starten om 13.00 uur (vlot open vanaf 12.00 uur), en eindigen rond 18.30 uur. Tussendoor zal een scheepvaart plaatsvinden van 16-16.45 uur. Het traject ligt tussen de Knipbrug en vlak voor Rijnland.

De roeiers zullen met hun boten gebruik kunnen maken van ons vlot, en ze kunnen zich omkleden en evt. douchen in onze kleedkamers. De wedstrijdleiding kan gebruik maken van ons gebouw. De roeiers zullen verder gebruik maken van een tent en ‘botenterrein’ op de westzijde van het parkeerterrein.  Er worden tussen 60 en 100 roeiers verwacht

We beseffen dat de aanwezigheid van studentenroeiers op het vlot en in de kleedkamer voor onze leden enige overlast kan veroorzaken. Daarnaast is er gedurende de wedstrijden een vaarverbod richting Leidschendam. Er kan dus wel geroeid worden tijdens het evenement, en de oostzijde van het parkeerterrein is gewoon bereikbaar. Door de wedstrijden in de middag te laten organiseren hopen we de hinder zoveel mogelijk te beperken.

We vinden het belangrijk dat roeiverenigingen elkaar faciliteren bij het organiseren van evenementen, uiteindelijk willen we toch allemaal de roeisport bevorderen! Daarom rekenen we op jullie begrip tijdens deze roeifestiviteiten op zaterdagmiddag 21 oktober!

Hans Marten Hazelbag

 

 

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 14 november 2023