?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Discussieavond nieuwbouw

donderdag 12 oktober 2017

 
Tijd
20:00 tot 23:30 uur
Locatie
Sociëteit RV Rijnland
 

Donderdag 12 oktober,  20:00 uur, op Rijnland

Op 12 oktober  organiseert het bestuur een discussieavond over belangrijke onderwerpen rond de plannen voor aanpassing van ons gebouw. Na het besluit van de ALV van afgelopen maart zijn veel zaken uitgezocht en de resultaten worden nu gepresenteerd. Er komen aparte sessies over de volgende vier onderwerpen:

  1. Nieuwe botenloods

Er zijn drie varianten ter plaatse van het schuurtje uitgezocht. Zij verschillen in uiterlijk maar ook in kosten. Bij de goedkoopste vorm moeten ook leden zelf de handen uit de mouwen steken. Is daar bereidheid toe?

  1. Indeling van het gebouw

De keuze voor het model ligt vast maar op de precieze indeling wordt nog hard gestudeerd. Dat heeft met de kosten maar ook met opmerkingen vanuit de gebruikers te maken. Wel of geen verplaatsing van de bar en de keuken, grotere kleedkamers zijn belangrijke vragen. Er komen modellen op tafel met de bijbehorende kosten.

  1. Energie en duurzaamheid

Wat kan er allemaal worden gedaan aan besparing op energiekosten en wat is onze inzet. Willen we investeren in een duurzamer gebouw?

  1. Financiën

Wat kunnen we lenen bij een bank, zijn andere vormen van lenen van de leden of schenkingen mogelijk, hebben we al wat gespaard en hoe verhoudt dat zich tot de kosten?

Bedoeling van de avond is informeren over de onderzoeksresultaten en ophalen van reacties en suggesties. Het bestuur heeft nog geen keuzes gemaakt en is benieuwd naar wat de leden vinden. Pas daarna gaan we een voorstel voor de ALV van november voorbereiden.

2017-09-15-nieuwbouw

 

Namens het bestuur,
Michiel Pluim, commissaris gebouw
Evert Gianotten, voorzitter

 

Zet 12 oktober in je agenda!

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017

 

 

© 2019 RV Rijnland