?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Theorie-examen

dinsdag 17 april 2018

 
Tijd
start om 19:30 uur
Inschrijfperiode
zondag 18 februari 2018 t/m donderdag 12 april 2018
Inschrijving te annuleren tot
vrijdag 13 april 2018
Locatie
Sociëteit RV Rijnland
Aantal deelnemers
minimaal 1, maximaal 16
 

Instructie-rijnlandboek-voorzijdeInschrijven is mogelijk tot 5 dagen voor de examendatum. Maar: VOL=VOL. 

Leer de theorie uit het Rijnlandboek, versie 4e-herziene-druk-november-2017. Deze is beschikbaar is in de bibliotheek van de website. Wil je het Rijnlandboek gedrukt hebben dan kan je deze kopen bij de barmedewerker (kosten € 5). 

 

Neem je examenkaart mee. Bij vragen of opmerkingen over het examen kun je contact opnemen met de coördinator van de dag (wordt uiterlijk 1 week van tevoren bekend gemaakt) of met de voorzitter van de examencommissie.

Het hoofduitgangspunt van het theorie-examen is dat je weet hoe je in alle omstandigheden veilig en verstandig omgaat met jouw eigen gezondheid en die van anderen, de wettelijke (vaar)regels hanteert en zorgvuldig met het verenigingsmateriaal en gebouw omgaat. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Het aantal te behalen punten staat op het voorblad van het examen vermeld. Je moet minimaal een 5,5 behalen om te slagen. Om een beeld te krijgen van het examen hebben we enkele voorbeeldvragen gemaakt die je kunt vinden in de ledenbibliotheek.

Neem op de examendag je examenkaart mee. Mocht je nog geen examenkaart hebben dan wordt deze op de examendag uitgereikt. Bij vragen of opmerkingen over het examen kun je contact opnemen met de coördinator van de dag (wordt uiterlijk 1 week van tevoren bekend gemaakt) of mail met de voorzitter van de examencommissie: examencommissie@rvrijnland.nl

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017

 

 

© 2019 RV Rijnland