?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Nationale tocht aangepast roeien (NAR)

zondag 2 juni 2019

 
Locatie
RV Rijnland
 

Rijnland is in 2019 gastheer van de nationale tocht aangepast roeien op zondag op 2 juni. Naar verwachting komen er ruim 100 deelnemers, deels met eigen boten. Rijnland gaat op verzoek van de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) dit jaarlijks terugkerend evenement voor de derde maal organiseren. De vorige “Rijnland NAR 's” waren in 1999 en 2009. Het wordt voor de CARR, de commissie aangepast roeien van Rijnland, een lustrumjaar. Het aangepast roeien is namelijk bij Rijnland gestart in 1999.

In verband met het drukke scheepvaartverkeer op de Vliet en de Vlietlandplas is gekozen voor een zondag. De verbouwing van de sociëteit en het “schuurtje” is dan nog niet begonnen. e tocht wordt dit keer wat bescheidener van opzet dan in 2009.  We gaan wel een korte en een langere tocht maken, de lunch zal waarschijnlijk op Rijnland worden genoten en we sluiten af met een borrel. Maar geen gezamenlijk avondeten dit keer. 

Er komt een aanmeldingslijst voor de NAR vrijwilligers in de sociëteit te hangen en op de website. De voorbereidingen zijn in volle gang en we willen graag op tijd weten wie bij welk onderdeel kan helpen. Contactpersoon voor de inzet van de vrijwilligers is Hester Eriks.

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017