?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 

Nationale tocht aangepast roeien

zondag 2 juni 2019

 
Tijd
10:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 4 maart 2019 t/m vrijdag 10 mei 2019
Locatie
RV Rijnland (071-5610314)
 

2019-inschrijven-nar-2019Roeivereniging Rijnland organiseert dit jaar de nationale tocht aangepast roeien (NAR). Een roeidag speciaal bedoeld voor roeiers met een beperking. Ieder jaar wordt deze tocht, op verzoek van de KNRB, bij een andere roeivereniging gehouden. Gekozen is nu voor een zondag omdat op de Vliet waaraan Rijnland ligt tijdens werkdagen te veel beroepsvaart is. Rijnland hoopt zondag 2 juni ruim 100 roeiers uit het hele land te ontvangen. Ontvangst 10 uur, vertrek 16 uur. Het uitgewerkte tijdschema en verdere details over de tochten wordt in april nog via de Rijnlandsite bekend gemaakt.

Faciliteiten

Het verenigingsgebouw is goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Er zijn invalidentoiletten. En op het vlot zijn goede instapfaciliteiten zoals een tillift en twee instaphekjes aanwezig. De vereniging is niet goed per openbaar vervoer bereikbaar. Vlak bij de vereniging is een groot parkeerterrein, waar je een botenwagen kunt neerzetten. Rijnland heeft enkele wherry's van Die Leythe en wat eigen C-boten te leen. Laat ons wel tijdig weten of u hierop een beroep wilt doen via onderstaand emailadres.

Tochten

We bieden twee mogelijkheden, een korte tocht van circa 6 km over het Vlietlandmeer en een langere van circa 12 km met wat lage en smalle bruggen. Voor beide tochten zijn wisselplekken aan de wal beschikbaar. De tochten gaan “in de sporen van een schuitenjager” over het Rijn-Schiekanaal en het Vlietlandmeer, de stuurlieden moeten daarom wel enige kennis hebben van de vaarregels op het water.

Kosten

De kosten zijn 12,50 euro per deelnemer. De lunch is hierbij inbegrepen.
De kosten moeten vóór 15 mei zijn overgemaakt op rekeningnummer NL 07 INGB 0000 705666 
onder vermelding van “Inschrijving NAR” en de deelnemersnanamen. 

Ploegcoördinator

De ploegcoördinator is voor de NAR organisatie de vaste contactpersoon namens alle deelnemers van de betrokken roeivereniging. We gaan ervan uit dat de ploegcoördinator zelf meevaart op de NAR. Mocht dat niet het geval zijn dan willen wij de naam weten van degene die deze rol tijdens de NAR kan vervullen. Dit is bijvoorbeeld van belang bij problemen met de bootindeling (lange of korte tocht) of calamiteiten onderweg.

Inschrijven

Liefst één inschrijving per vereniging op naam van de ploegcoördinator. Als deelname van nog enkele ploegleden onzeker is, dan graag toch nu al inschrijven met zo nodig aan het slot bericht over een eventuele uitbreiding (t/m uiterlijk 10 mei !).

 

Klik hieronder op de knop voor het inschrijfformulier. Vergeet niet om ná het invullen van het formulier op de knop [Afronden] te klikken!

 

 

Deelnemers
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017

 

 

© 2019 RV Rijnland