?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inschrijven introductiecursus

Inschrijven introductiecursus

 

Benieuwd of roeien misschien wel een sport voor jou is?  Roeien is een hele gave sport, waarin je kracht, duurvermogen en techniek combineert met buiten zijn in mooie natuur. Heerlijk op het water, individueel of juist in teamverband, heel sportief of meer recreatief. Roeien is niet-blessure gevoelig, kan het hele jaar door en het is ook nog goedkoper dan de sportschool. Heb je nog nooit geroeid en wil je dat gewoon eerst eens proberen zonder lid te worden?  Dat kan!

Wij bieden voor alle niet-leden een introductiecursus aan voor slechts €100. En als het roeien en de vereniging bevalt kun je na de cursus besluiten of je wel of geen lid wilt worden. Als je binnen 90 dagen wél lid wordt krijg je €50 korting: je hoeft dan géén entreegeld meer te betalen.

Iedereen vanaf 18 jaar zonder fysieke beperkingen kan zich hiervoor inschrijven. Ook ouderen zijn bij ons van harte welkom: je bent nooit te oud om te leren, er geldt voor deze cursus géén maximum leeftijd!

De introductiecursus bestaat uit 8 praktijklessen op zaterdag of zondag en is gericht op het aanleren van de roeibeweging en het vertrouwd raken met vaarregels en roeicommando’s. Iedere les duurt zo'n 1,5 uur. Je roeit in brede, relatief stabiele roeiboten (type C). Ervaren instructeurs sturen de boot of fietsen mee vanaf de kant. 

Schrijf je hier in voor een introductiecursus (kosten € 100, bij vooruitbetaling via i-Deal te voldoen).

Introductiecursus

2020 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2020 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 maart 2020

 

 

© 2020 RV Rijnland