ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier jeugdlidmaatschap

van 12 t/m 18 jaar

 

Velden met een * zijn verplicht

Logo - rijnland - tr - rood

Algemeen

De (minderjarige) inschrijver verklaart uitdrukkelijk dat de ouder of voogd toestemming heeft verleend voor het aangaan van het lidmaatschap op 09-07-2020 en zich onderwerpt aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

Foto

Het is voor de vereniging belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de foto’s in onze ledenlijst. Je foto is (na inloggen) alleen zichtbaar voor leden. Gebruik bij voorkeur een pasfoto. Je foto wordt door ons systeem automatisch verkleind (100x150 pixels). Je kan ook een foto sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan plaatsen wij jouw foto in je account.Adres


Contact jeugdlid

 

Contact ouder

Vul hier de contactgegevens in van één van je ouders.


Bankgegevens (IBAN calculator)


Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten? 


Zij-instromer

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.


Nieuwsbrief en mailing 

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

09-07-2020

Het jaarlidmaatschap wordt op 1 december automatisch verlengd tenzij je eerder hebt opgezegd. De  contributie voor het eerste jaar is opgebouwd uit een vast KNRB deel, een variabel deel (resterende maanden, incl. de maand waarin je inschrijft) en het entreegeld. Bij opzegging blijft de volledige jaarcontributie verschuldigd, je krijgt geen geld terug. Behaalde examens en bevoegdheden vervallen bij beëindiging van je lidmaatschap.