?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Inschrijfformulier jeugdlidmaatschap

van 12 t/m 18 jaar

 

Velden met een * zijn verplicht

Logo - rijnland - tr - rood

Algemeen

De (minderjarige) inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

Foto

Het is belangrijk de onderlinge band tussen de leden onderling te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de portret foto’s in onze ledenlijst. Je foto is alleen zichtbaar voor leden. Gebruik bij voorkeur een pasfoto. Je foto wordt door ons systeem automatisch verkleind (100x150 pixels). Ook nadat je lid bent geworden kun je altijd nog een foto uploaden of wijzigen via je account (inloggen). Je kan ook een foto sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan plaatsen wij de foto in je account. Adres


Contact (ouder)

Vul hier de contactgegevens van ouder of voogd. We gebruiken dit e-mailadres voor alle communicatie vanuit de vereniging (bevestiging, inloggegeven, facturen, nieuwsbrieven, herinneringen enz.).

 

Jeugdlid

Vul hier eventueel de contactgegevens van het jeugdlid in. Bedoeld voor eventuele onderlinge communicatie (jeugdleden, jeugdcommissie).


Bankgegevens (IBAN calculator)


Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten? 


Zij-instromer

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.


Nieuwsbrief en mailing 

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsberichten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

 

Inschrijfdatum

01-03-2021

Het jaarlidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december en wordt op 1 december automatisch verlengd tenzij je daarvoor hebt opgezegd: in dat geval stopt je lidmaatschap per 31 december. Bij opzegging gedurende het jaar blijft de volledige jaarcontributie verschuldigd. 


 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 17 september 2020

 

 

© 2021 RV Rijnland