ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier jeugdlidmaatschap

van 12 t/m 18 jaar

 

Velden met een * zijn verplicht

Logo - rijnland - tr - rood

Algemeen

De (minderjarige) inschrijver verklaart uitdrukkelijk dat de ouder of voogd toestemming heeft verleend voor het aangaan van het lidmaatschap en zich onderwerpt aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

Foto

Wij zijn een kleine, sportieve en gezellige vereniging. Velen zien en kennen elkaar en toch zijn er leden die je zelf nog niet zo vaak hebt gezien en waarvan je de naam niet weet. Het is voor de vereniging belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de foto’s in de online ledenlijst op onze website. Een naam bij een gezicht of een gezicht bij een naam, het helpt allemaal weer een klein beetje om elkaar beter te leren kennen! Je foto is alleen zichtbaar voor leden. Je kunt je foto altijd zelf wijzigen. Gebruik een staande portretfoto. Je foto wordt door ons systeem automatisch verkleind (100x150 pixels). Als het via onderstaande knop niet lukt mag je ook een foto sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan zetten wij jouw foto in je account.Adres


Contact jeugdlid

 

Contact ouder

Vul hier de contactgegevens in van één van je ouders.


Bankgegevens (IBAN calculator)


Overig

 

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.

 

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.


Nieuwsbrief en mailing 

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

22-07-2019