ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 

Inschrijven

 
 
Logo - rijnland - rood

 

 

INSCHRIJFFORMULIER   JEUGDLIDMAATSCHAP

(Leeftijd op 1 jan 2018: 12 t/m 17 jr)


 

velden met een * zijn verplicht

Algemeen

De (minderjarige) inschrijver verklaart uitdrukkelijk dat de ouder of voogd toestemming heeft verleend voor het aangaan van het lidmaatschap en zich onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt jouw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

 Adres


Contact jeugdlid

 

Contact ouder

Vul hier de contactgegevens in van één van je ouders die jou toestemming heeft verleend voor het aangaan van het lidmaatschap (verplicht).


Bankgegevens (IBAN calculator)


Overig

 

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.

 

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.


Nieuwsbrief en mailing 

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

17-07-2018