ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier lidmaatschap

vanaf 19 jaar

 

Velden met een * zijn verplicht

Logo - rijnland - tr - rood

Algemeen

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen.

Foto

Wij zijn een kleine, sportieve en gezellige vereniging. Velen zien en kennen elkaar en toch zijn er leden die je zelf nog niet zo vaak hebt gezien en waarvan je de naam niet weet. Het is voor de vereniging belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de foto’s in de online ledenlijst op onze website. Een naam bij een gezicht of een gezicht bij een naam, het helpt allemaal weer een klein beetje om elkaar beter te leren kennen! Je foto is alleen zichtbaar voor leden. Je kunt je foto altijd zelf wijzigen. Gebruik een staande portretfoto. Je foto wordt door ons systeem automatisch verkleind (100x150 pixels). Als het via onderstaande knop niet lukt mag je ook een foto sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan zetten wij jouw foto in je account.Adres


Contact


Overig

 

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.

 

Als jij onlangs de introductiecursus (€100) bij ons hebt afgerond, dan hoef je het entreegeld (€50) niet meer te betalen.


Zij-instromer

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten:

  • Bij welke vereniging(en) heb je eerder geroeid en wanneer was dat (jaartallen)
  • Het niveau en boottype waarin je hebt geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.
  • Als je klasserende wedstrijden hebt geroeid: je beste resultaten.
  • Je ervaring met het geven van coaching, roei-instructie of het sturen van achten.
  • Je ervaring als lid van een commissies of bestuur van een andere roeivereniging.


Vrijwilligerswerk

Van ieder lid verwachten we een actieve bijdrage aan de vereniging. Kruis aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen.

 

We willen ook graag weten welke expertise en competenties je zou willen inbrengen.


Nieuwsbrief en mailing

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

21-11-2019