?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Inschrijfformulier proeflidmaatschap (>19 jaar)

Start 12 april 2021, 12 weken met introductiecursus, €100,- 

 

Velden met een * zijn verplicht


Algemeen

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het proeflidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen. Alleen invullen als deze afwijkt van de achternaam.

Foto

We vinden het belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Portretfoto’s zijn daarbij een hulpmiddel. Upload hier een recente portretfoto. Deze door automatisch verkleind (100x150px). Je kun ook later je foto nog uploaden. Je mag deze ook direct sturen naar ledenadministratie@rvrijnland.nl.Adres


Contact

 

Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten?


Introductiecursus

Selecteer hieronder de dagen dat je echt beslist niet kan komen roeien.

Hoe meer dagen je aangeeft niet te kunnen, hoe meer kans je loopt dat we je niet kunnen inplannen. Het aantal cursussen, instructeurs en boten is beperkt, zeker op zaterdag en zondag.


Vrijwilligerswerk

Een vereniging vormen alle leden samen. Wij vinden het vrijwilligerswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Vrijwilligerswerk geeft kansen, het levert je wat op: je leert mensen binnen de vereniging kennen, je doet ervaringen op en kan kwaliteiten uitproberen en ontwikkelen die je op andere terreinen weer kunt in zetten. Kruis hier vrijblijvend aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen.

We willen ook graag weten welke expertise en competenties je zou willen inbrengen.


Nieuwsbrief

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsberichten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

 

Startdatum proeflidmaatschap: 12-04-2021


 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 april 2021

 

 

© 2021 RV Rijnland