?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier proeflidmaatschap voor ervaren roeiers

vanaf 18 jaar


In de roeisport werken we aan een veilige, integere en schone sport voor iedere roeier. Als lid van RV Rijnland ben je gehouden aan de regels voor een eerlijke en veilige sport: het KNRB Dopingreglement en het Tuchtreglement inclusief de daarbij behorende sancties. 
De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. Het bestuur beslist of je als lid wordt toegelaten. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring

Let op: na inschrijving start je lidmaatschap op 22 maart 2023. Wil je dit niet dan moet je op een andere datum inschrijven.


velden met een * zijn verplicht

Algemeen

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen. Alleen invullen als deze afwijkt van de achternaam.

Upload hier een portretfoto voor je profiel op het besloten deel van de website (alleen toegankelijk voor leden). De foto's helpen de leden om elkaar te vinden. De foto wordt automatisch verkleind (100x150px). 


Adres

Contact

Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten?

Al eerder geroeid?

Heb je al eerder geroeid, dan zouden wij graag het volgende van je willen weten:

  • De vereniging(en) waar je eerder hebt geroeid en wanneer (jaartallen).
  • Het niveau en boottype waarin je hebt geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.
  • Als je klasserende wedstrijden hebt geroeid: je beste resultaten.
  • Je ervaring met het geven van coaching, roei-instructie of het sturen van achten.
  • Je ervaring als lid van een commissies of bestuur van een andere roeivereniging.

In Case of Emergency (ICE)

Wij vinden het belangrijk wanneer wij snel de naasten van onze leden kunnen bereiken, mocht hen iets overkomen tijdens het roeien. Je kunt hier een ICE-telefoonnummer doorgeven. Dit is een mogelijkheid, geen verplichting. Het is bedoeld als dienstverlening, niet als last. Het snel bereiken van een naaste kan nuttig en zelfs levensreddend zijn wanneer het erom gaat om medicijngebruik en medische historie snel beschikbaar te hebben voor eventuele behandelaars. Je bepaalt zelf of je een nummer invult met de aanduiding van de relatie (partner, dochter, zoon, vriend, buurvrouw o.i.d.). We vragen je wel om degene die je invult te informeren over het feit dat hij/zij (overigens zonder naam of adresgegevens maar wel met telefoonnummer) als jouw ICE op onze website staat. Deze lijst is alleen toegankelijk voor onze leden.

Verenigingswerk

Een vereniging vormen alle leden samen. Wij vinden het verenigingswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Verenigingswerk geeft kansen, het levert je wat op: je leert mensen binnen de vereniging kennen, je doet ervaringen op en kan kwaliteiten uitproberen en ontwikkelen die je op andere terreinen weer kunt in zetten. Vink hier aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen. Zo heeft het bestuur wat meer inzicht in de kwaliteiten die in het ledenbestand beschikbaar is. Het betreft alleen een registratie die je altijd nog zelf kunt wijzigen via je account op onze website. Je wordt ook niet zomaar ingedeeld. Al het verenigingswerk is bij ons vrijwillig.

Hieronder kun je jouw expertise en competenties aangeven. Ook dit kun je later nog aanpassen in je account. Zo krijgt het bestuur meer inzicht in de kwaliteiten die in het ledenbestand beschikbaar is. Het verenigingswerk is bij ons vrijwillig!

Overig

Twee keer per maand versturen wij per mail een nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de afgelopen twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsberichten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Het proeflidmaatschap start op 22-03-2023 en wordt na 12 weken automatisch omgezet in een gewoon lidmaatschap tenzij je binnen de proeftijd opzegt bij de ledenadministratie. Na die periode betaal je de jaarcontributie naar evenredigheid van het aantal resterende maanden (incl. de maand waarin het gewone lidmaatschap is gestart). 

Let op: na verzenden ontvang je een mail met een link om deze inschrijving te activeren!


 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 3 maart 2023