ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 

Inschrijven

 
 
Logo - rijnland - rood

 

 

INSCHRIJFFORMULIER   SENIORLIDMAATSCHAP


 

velden met een * zijn verplicht

Algemeen

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt jouw persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

 

 

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen.Adres


Contact


Bankgegevens (IBAN calculator)


Overig

 

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.

 

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz..

 

Heb jij de introductiecursus bij ons gevolgd? 


Vrijwilligerswerk

Van ieder lid verwachten we een actieve bijdrage aan de vereniging. Kruis aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen.

 

We willen ook graag weten welke expertise en competenties je zou willen inbrengen.


Nieuwsbrief en mailing

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

17-07-2018