ROEIVERENIGING RIJNLAND

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 
 
 
 
Logo Rijnland klein

 

 

INSCHRIJFFORMULIER  

SNUFFELPERIODE  3 MAANDEN


De snuffelperiode duurt maximaal drie maanden en is beschikbaar voor mensen met een fysieke beperking om uit te proberen of het aangepast roeien bevalt. De inschrijving verloopt automatisch na drie maanden. Als je na deze periode besluit lid te willen worden moet je dat op tijd, vóór het einde van de snuffelperiode, doorgeven aan de ledenadministratie.

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en reglementen van de vereniging en gaat er mee akkoord dat naam, voornamen, voorletters, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer(s), e-mailadres en pasfoto worden gepubliceerd op het besloten deel van de website. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

 

velden met een * zijn verplicht

Algemeen


Adres

Contact

Overig

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.
Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.

Nieuwsbrieven

Hier kun je aangeven of je de Rijnland nieuwsbrief wilt ontvangen. Deze nieuwsbrief bevat de laatste nieuwsberichten en eerstkomende activiteiten zoals deze op de website staan (circa 2x per maand). Daarnaast kun je je ook opgeven voor 'toerroeien' en 'wedstrijdroeien'. Dit zijn incidentele mailings van de commissie toerroeien en de wedstrijdcommissaris. Je kun deze instelling naderhand via de website zelf wijzigen. Verzoeke optie 4 niet te selecteren, dit werkt nog niet goed.