ROEIVERENIGING RIJNLAND

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 
 
 
 
Logo Rijnland klein

 

 

INSCHRIJFFORMULIER   SNUFFELPERIODE  3 MAANDEN


De snuffelperiode duurt maximaal drie maanden en is beschikbaar voor mensen met een fysieke beperking om uit te proberen of het aangepast roeien bevalt. De inschrijving verloopt automatisch na drie maanden. Als je na deze periode besluit lid te willen worden moet je dat op tijd, vóór het einde van de snuffelperiode, doorgeven aan de ledenadministratie.

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en reglementen van de vereniging en gaat er mee akkoord dat naam, voornamen, voorletters, geslacht, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer(s), e-mailadres en pasfoto worden gepubliceerd op het besloten deel van de website. 

 

velden met een * zijn verplicht

Algemeen

De term meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen.


Voor de online ledenlijst (alleen voor leden) ontvangen we van jou graag een recente pasfoto. Zo kunnen we elkaar makkelijker herkennen.


Adres

Contact

Overig


Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.


Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.