ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier snuffellidmaatschap (12 weken)

vanaf 19 jaar

 

Velden met een * zijn verplicht


Algemeen

De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. Het snuffellidmaatschap start per 06-03-2021 en heeft een looptijd van 12 weken. Zonder tegenbericht wordt het snuffellidmaatschap automatisch omgezet in een regulier jaarlidmaatschap. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring. Het lidmaatschap komt tot stand door aanvaarding van deze inschrijving door het bestuur.

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen. Alleen invullen als deze afwijkt van de achternaam.

Foto

Het is voor de vereniging belangrijk de onderlinge band tussen leden te stimuleren. Een hulpmiddel daarbij zijn de foto’s in onze ledenlijst. Je foto is (na inloggen) alleen zichtbaar voor leden. Gebruik bij voorkeur een pasfoto. Je foto wordt door ons systeem automatisch verkleind (100x150 pixels). Je kan ook een foto sturen naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan plaatsen wij jouw foto in je account.Adres


Contact

Korting entreegeld

Ben je oudlid of heb je onlangs de introductiecursus bij ons afgerond, dan heb je recht op korting: je hoeft dan het entreegeld niet te betalen. Geef hier aan als je meent hiervoor in aanmerking te komen.

 

Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten?


Zij-instromer of oudlid

Als je al eerder als lid bij ons of andere roeiverenigingen hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten:

  • De vereniging(en) waar je eerder hebt geroeid en wanneer (jaartallen).
  • Het niveau en boottype waarin je hebt geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.
  • Als je klasserende wedstrijden hebt geroeid: je beste resultaten.
  • Je ervaring met het geven van coaching, roei-instructie of het sturen van achten.
  • Je ervaring als lid van een commissies of bestuur van een andere roeivereniging.


Vrijwilligerswerk

Een vereniging vormen alle leden samen. Wij vinden het vrijwilligerswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Vrijwilligerswerk geeft kansen, het levert je wat op: je leert mensen binnen de vereniging kennen, je doet ervaringen op en kan kwaliteiten uitproberen en ontwikkelen die je op andere terreinen weer kunt in zetten. Kruis hier vrijblijvend aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen.

 

We willen ook graag weten welke expertise en competenties je zou willen inbrengen.


Nieuwsbrief en mailing

Twee keer per maand versturen wij onze digitale nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de voorgaande twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsbrief / website maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Daarnaast wordt een paar keer per jaar een mailing gestuurd naar de toerroeiers of de wedstrijdroeiers. Je kunt hier opgeven of je deze mails wilt ontvangen. Ook hiervoor kun je je altijd weer zelf uitschrijven.

 

Inschrijfdatum

06-03-2021
Als snuffellid kun je gedurende 12 weken kijken of je wel wil doorgaan. Zonder tegenbericht gaat het snuffellidmaatschap na 12 weken automatisch over in een jaarlidmaatschap.