?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Beginnende roeier

 

Heb je nog nooit geroeid? Benieuwd of roeien misschien wel een sport voor jou is?  Roeien is een hele gave sport, waarin je kracht, duurvermogen en techniek combineert met buiten zijn in mooie natuur. Heerlijk op het water, individueel of juist in teamverband, heel sportief of meer recreatief. Roeien is niet-blessure gevoelig, kan het hele jaar door en het is ook nog goedkoper dan de sportschool. Heb je nog nooit geroeid en wil je dat gewoon eerst eens proberen zonder lid te worden?  Dat kan!

  • Introductiecursus

    Ben je nog geen lid en ouder dan 18 jaar, dan kun je voor €100 bij ons de introductiecursus volgen. En als het roeien je bevalt kun je na de cursus beslissen of je lid wordt. En als je daarna binnen 90 dagen lid wordt hoef je het entreegeld van €50 niet te betalen. Meld je hieronder aan! Na aanmelding zullen we contact met je opnemen om verder af te stemmen.
    De introductiecursus bestaat uit 8 lessen en is gericht op het aanleren van de roeibeweging en het vertrouwd raken met vaarregels en roeicommando’s. De roeiles duurt ca. 1,5 uur. Je roeit in C-materiaal. Dat zijn brede, relatief stabiele roeiboten. Ervaren instructeurs sturen de boot of fietsen mee vanaf de kant

    Aanmelden introductiecursus
  • Inlooproeien op zondagochtend

    Iedere zondagochtend, ook tijdens de vakantieperiodes, organiseren we het inloop-roeien. Als nieuwkomer, ook zonder enige roeiervaring, ben je van harte welkom. Onder deskundige leiding kun je kennismaken met de roeisport. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je komt gewoon langs en meld je uiterlijk om 9:00u bij de coördinator inlooproeien in de sociëteit (max drie keer, gratis).

Lid worden

Bevalt het roeien of wil je je direct als lid inschrijven, stuur dan een mail naar nedlemnaa.[antispam].@rvrijnland.nl en vraag naar het online inschrijfformulier. Je betaald contributie vanaf de eerste van de maand waarin je je inschrijft.

Als lid krijg je vervolgens instructie van een ervaren instructeur om de basis roei- en stuurproef te halen en zelfstandig een boot te kunnen afschrijven. Het aantal beginnende roeiers dat zo kan instromen is wél afhankelijk van onze instructie-capaciteit. Meld je aan en wij nemen contact met je op!


Lidmaatschap - sportstrippenkaart

Sportstrippenkaart

Heb je een sportstrippenkaart Leidschendam - ­Voorburg, dan kun je het roeien bij ons gratis proberen. Neem voor een lesafspraak contact op met de commissaris opleiden en veiligheid of de commisaris roeien en jeugd (jeugd t/m 17 jr).

2017-10-13-roeien-zaterdag-1a
2017-09-23-stoerevieren-tocht
Brugge-boat-race-2019
Toerroeien-Zoetermeer
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 18 september 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland