?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Ervaren roeier

 

Denk je nog wel eens met weemoed terug aan de mooie tijd in de boot? De zon die schittert op het water, de elementen trotseren, de boot in kadans brengen, de concentratie op de techniek en het lijf dat flink moet werken. Je zou het zo weer kunnen oppakken. Want ook nu is er nog een levendige roeisport te beoefenen. Al veel roeiers met ervaring zijn lid geworden bij Roeivereniging Rijnland en genieten daar ieder dag van:

  • veel, gevarieerd en goed materiaal
  • coaches en een fietspad langs het water
  • flexibiliteit (kom gerust roeien wanneer het jou uitkomt)
  • veel keuze uit mooi roeiwater

We nodig je graag uit om dat zelf te komen ervaren! Roeiers met ervaring die al elders hebben geroeid en lid willen worden van Rijnland kunnen namelijk snel en makkelijk instromen. Na je aanmelding als zij-instromer zullen we in overleg met jou inventariseren wat je wensen en ambities zijn (recreatie- of wedstrijdroeien). Daarna sturen we je het online inschrijfformulier om lid te worden.

Nadat je lid bent geworden zullen we proberen om voor jou een passende ploeg en/of passend materiaal  te vinden. Desgewenst kunnen we je vaardigheden via instructie nog verder uitgebreiden. 

 
 

Open dag voor ervaren roeiers, zaterdag 29 juni 2019!

Zaterdag 29 juni organiseert Roeivereniging Rijnland een opendag speciaal voor ervaren roeiers, die Rijnland willen leren kennen en/of de roeisport willen herontdekken. Tussen 10.30 - 14 uur kan je weer eens in de boot stappen (brede variatie aan boottypen). Wij zorgen voor mede roeiers, maar schroom niet om je oude ploeggenoten op te trommelen en gezellig samen te komen. Schrijf je in via onderstaande knop zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Inschrijven open dag

 
Wedstrijdroeien - skiff
Wedstrijdroeien - boord acht
2017-09-27-bled-3

Wil je meer weten?

Stuur dan een email naar nedlemnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 22 mei 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland