?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Lid worden

 
Ledenadministratie

Wanneer je roei-ervaring hebt, kun je direct een lidmaatschap aangaan. Wil je de roeivereniging eerst eens verkennen, kom dan op een zondagmorgen langs. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je komt gewoon en meldt je uiterlijk om 9:00u bij de coördinator inlooproeien in de sociëteit (max drie keer, gratis).

Als je geen roei-ervaring hebt, kun je eerst de introductiecursus volgen. Informatie over deze cursus vind je op de pagina  Nieuwkomers, beginnende roeier.


Hoe?

1. Meld je vrijblijvend aan:


2. Wij nemen contact met je op:

Na ontvangst van je aanmelding nemen wij binnen een week contact met je op. We willen eerst met jou afstemmen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn om lid te worden. Bijvoorbeeld eerst een introductiecursus volgen. Vervolgens sturen wij je per e-mail een link naar het online inschrijfformulier. Deze link is niet beschikbaar op de website.


3. Schrijf je in als lid:

Het online inschrijformulier is veel uitgebreider dan het aanmeldformulier: we hebben nu eenmaal wat meer informatie nodig om je als lid goed te kunnen inschrijven. Daarbij verklaar je tevens je te onderwerpen aan de bepalingen van onze statuten en ons huishoudelijk reglement en accepteer je dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform onze privacyverklaring. Je inschrijfdatum geldt als startdatum voor je lidmaatschap.


4. Je ontvangt per mail:

  • van de ledenadministratie: een bevestiging van je lidmaatschap en je inloggegevens voor het besloten deel (alleen voor leden) van de website
  • van de penningmeester: een factuur voor de (resterende) contributie

 

Heb je nog vragen of is er na 3 dagen nog géén contact met je opgenomen, stuur dan even een mail naar de  eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland