?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
kom-roeien-geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Lid-worden

 

Roeivereniging Rijnland verwelkomt graag nieuwe leden en biedt nieuwkomers de gelegenheid met onze vereniging en het roeien kennis te maken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen om verder af te stemmen. Heb je nog nooit geroeid en wil je het een keer proberen? Iedere belangstellende, ook zonder roeiervaring, kan op zondagochtend 9 uur langskomen. Je kunt dan,  onder deskundige begeleiding, je eerste roeitochtje te maken. 

Sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg

Lidmaatschap - sportstrippenkaart

RV Rijnland neemt deel aan de sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg. Hiermee  kunnen inwoners roeien bij ons gratis uitproberen!  Voor meer informatie: https://www.senw-lv.nl/sport-cultuur/sportprojecten/sportstrippenkaart/
Neem voor een lesafspraak contact op met: 
Liesbeth van Beemen (volwassen leden) of Job Dresden (jeugdleden).

Ooievaarspas

Logo - ooievaarspas

Inwoners van Den Haag en Leidschendam-Voorburg met een Ooievaarspas, krijgen bijna 50% korting op hun contributie. Voor meer informatie: https://www.ooievaarspas.nl/

Beginnende roeier

Voor beginnende roeiers biedt Rijnland een introductiecursus aan. De cursus (vanaf 18 jaar, minimaal 4 deelnemers) bestaat uit 8 lessen en is gericht op het aanleren van de roeibeweging en het vertrouwd raken met vaarregels en roeicommando’s.
De roeiles duurt ca. 1,5 uur. Je roeit in C-materiaal. Dat zijn brede, relatief stabiele roeiboten. Instructeurs sturen de boot of fietsen mee vanaf de kant. De kosten van deze cursus bedragen € 100. Wie binnen 13 weken na de cursus besluit lid te worden hoeft geen entreegeld meer te betalen (€ 50).

Als lid krijg je vervolgens instructie van een ervaren instructeur om de basis roei- en stuurproef te halen en zelfstandig een boot te kunnen afschrijven. Het aantal beginnende roeiers dat kan instromen is afhankelijk van onze instructie-capaciteit. Meld je tijdig aan en wij nemen contact met je op om verder hierover af te stemmen.

Liesbeth van Beemen, eitcurtsni.[antispam].@rvrijnland.nl, 071-5617971

Wedstrijdroeien   skiff

Introductiecursus roeien

Rijnland organiseert in 2018 weer de introductie cursus roeien. De eerste cursussen gaan van start op zaterdag 7 en zondag 8 april om 11u. Deze zijn helaas al volgeboekt. Maar er volgen er meer: klik op aanmelden en vul het formulier in.

 
Instructie - op zaterdag
 

Gevorderde roeier

Roeiers die elders hebben geroeid en lid willen worden van Rijnland kunnen snel en makkelijk instromen. Onze taak is zo goed mogelijk te inventariseren wat je wensen en ambities zijn (recreatie- of wedstrijdroeien) en daarbij een passende ploeg en/of passend materiaal  te vinden.
Desgewenst kunnen je vaardigheden via instructie nog verder worden uitgebreid.  Na aanmelding bespreken we jouw specifieke wensen en sturen we je het inschrijfformulier.

Liesbeth van Beemen eitcurtsni.[antispam].@rvrijnland.nl Tel: 071-5617971 of sirassimmocdjirtsdew.[antispam].@rvrijnland.nl 

Jeugd (12 t/m 17)

Jeugdleden zijn welkom vanaf 12 jaar. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dan wordt ook gekeken wanneer je kunt starten met de instructie. De instructie doen we twee keer per week: op zaterdagochtend en in de zomermaanden op een avond door de week. Na zo'n drie keer roeien mag je je inschrijven als jeugdlid.  Je roeit samen met anderen in een stabiele boot. Ben je wat verder dan kun je ook leren roeien in een skiff (eenmansboot). Iedere zaterdagochtend van 10.30 - 14 u kunnen jij en je ouders langskomen en kennismaken.

Job Dresden, dguej.[antispam].@rvrijnland.nl

keurmerk-on-beperkt-sporten

Aangepast roeien

Heb je een lichamelijke of zintuiglijke beperking en je wilt graag het plezier en de uitdaging van een roeitocht ervaren, dan ben je bij ons van harte welkom! Rijnland is hiervoor helemaal ingericht en beschikt over het keurmerk (on)beperkt roeien.
Elke dinsdagmorgen is er aangepast roeien. Je kunt dan komen kijken of het misschien iets voor jou is. Voor iedereen die zich hiervoor aanmeldt geldt dat hij of zij eerst een keer komt kijken. Daarna volgt een (gratis) kennismakings­periode van max.  drie weken waar wordt bekeken of het roeien voor jou en ons haalbaar is. In de daarop volgende snuffelperiode (13 weken, €50,-) wordt bekeken of er hulpmiddelen nodig zijn en zo ja, welke. Hierna kun je lid worden.

Peter Reimer, neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

 

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 18 maart 2018