?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Lid worden

Lid worden

 

Lid worden van onze vereniging verloopt in twee stappen: Je meldt je eerst vrijblijvend aan als belangstellende, vervolgens nemen wij contact met jou op en stemmen af wat de beste manier is om lid te worden. Daarna ontvang je van ons een email met het (online) inschrijfformulier jaarlidmaatschap.

1. Aanmelden belangstellende

Meld je vrijblijvend aan via één van onderstaande optie's.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op. We willen met jou afstemmen hoe en wanneer je het beste lid kan worden (afhankelijk van leeftijd, roei-ervaring, instructiecapaciteit, eigen mogelijkheden of beperkingen). Heb je na vijf dagen nog geen reactie gehad, neem dan contact op met nedlemnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

Kom roeien - geel
 

 

2. Inschrijven lidmaatschap

  • Na afstemming, introductiecursus of snuffelperiode ontvang je per mail een uitnodiging namens het bestuur om lid van onze vereniging te mogen worden. De mail bevat een link naar het online inschrijfformulier.
  • Schrijf je vervolgens in (graag met pasfoto). Bij inschrijving verklaar je dat je je onderwerpt aan de bepalingen van onze statuten en ons huishoudelijk reglement en accepteer je dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform onze privacyverklaring.
  • Na verwerking van je inschrijving ontvang je van de ledenadministratie een bevestiging  en je inloggegevens. De penningmeester stuurt je binnen enkele dagen de factuur voor de verschuldigde contributie. Heb je na een week nog niets vernomen, neem dan contact op met de eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl
 
Ledenadministratie
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2020 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 januari 2020

 

 

© 2020 RV Rijnland