?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
kom-roeien-geel

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 

 
 

 Inloggen   

 

Lid-worden

 

Roeivereniging Rijnland verwelkomt graag nieuwe leden en biedt nieuwkomers de gelegenheid met onze vereniging en het roeien kennis te maken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen om verder af te stemmen. Heb je nog nooit geroeid en wil je het een keer proberen? Iedere belangstellende, ook zonder roeiervaring, kan op zondagochtend 9 uur langskomen. Je kunt dan,  onder deskundige begeleiding, je eerste roeitochtje te maken. 

Beginnende roeier

Voor beginnende roeiers (vanaf 22 jr) biedt Rijnland een introductiecursus aan (8 lessen van circa 1,5u voor € 100). Je beslist pas ná de cursus of je lid wilt worden. Wie na deze cursus binnen 13 weken lid wordt betaalt geen entreegeld (€ 50). Als lid krijg je vervolgens instructie van een ervaren instructeur om de basis roei- en stuurproef te halen en zelfstandig een boot te kunnen afschrijven. Het aantal beginnende roeiers dat kan instromen is afhankelijk van onze instructie-capaciteit. Meld je tijdig aan en wij nemen contact met je op om verder hierover af te stemmen.
Meer info:
Liesbeth van Beemen, eitcurtsni.[antispam].@rvrijnland.nl, 071-5617971

Gevorderde roeier

Voor gevorderde roeiers organiseert Rijnland een breed scala aan mogelijkheden om de kennis en vaardigheden aan te vullen: skiff instructie, toer instructie, boordroei instructie, instructie voor instructeurs enz. Na aanmelding bespreken we jouw specifieke wensen en sturen we je het inschrijfformulier. 
Meer info:
Liesbeth van Beemen, eitcurtsni.[antispam].@rvrijnland.nl, 071-5617971

Jeugd (12 t/m 21)

Jeugdleden zijn welkom vanaf 12 jaar. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dan wordt ook gekeken wanneer je kunt starten met de instructie. De instructie doen we twee keer per week: op zaterdagochtend en in de zomermaanden op een avond door de week. Na zo'n drie keer roeien mag je je inschrijven als jeugdlid.  Je roeit samen met anderen in een stabiele boot. Ben je wat verder dan kun je ook leren roeien in een skiff (eenmansboot). Iedere zaterdagochtend van 10.30 - 14 u kunnen jij en je ouders langskomen en kennismaken.
Meer info: Job Dresden, dguej.[antispam].@rvrijnland.nl

 
Wedstrijdroeien   skiff
 

Aangepast roeien

Heb je een lichamelijke of zintuiglijke beperking en je wilt graag het plezier en de uitdaging van een roeitocht ervaren, dan ben je bij ons van harte welkom! Elke dinsdagmorgen is er aangepast roeien. Je kunt dan komen kijken of het misschien iets voor jou is. Voor iedereen die zich hiervoor aanmeldt geldt dat hij of zij eerst een keer komt kijken. Daarna volgt een (gratis) kennismakings­periode van max.  drie weken waar wordt bekeken of het roeien voor jou en ons haalbaar is. In de daarop volgende snuffellidmaatschap (13 weken, € 50,-) wordt bekeken of er hulpmiddelen nodig zijn en zo ja, welke. Hierna kun je definitief lid worden. 
Meer info:
Peter Reimer, neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg

Vereniging   sportstrippenkaart

RV Rijnland neemt deel aan de sportstrippenkaart Leidschendam-Voorburg. Hiermee  kunnen inwoners roeien bij ons kosteloos uitproberen. Voor meer informatie: http://www.senw-lv.nl/sportstrippenkaart/. Download de kaart en neem voor een lesafspraak contact op met: Liesbeth van Beemen (volwassen leden) of Job Dresden (jeugdleden).

Minder te besteden?

Ooievaarspas

Inwoners van Den Haag, Leidschendam en Voorburg, in het bezit zijn van een Ooievaarspas, krijgen bijna 50% korting op hun contributie (voor inkomens tot max. 130% van de bijstandsnorm).

 
 
 
 
rvr-logo-wit-transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op:

 
    Vergeten?