?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Lid worden

 

Wanneer je roei-ervaring hebt, kun je direct een lidmaatschap aangaan. Wil je de roeivereniging eerst eens verkennen, kom dan op een zondagmorgen langs. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je komt gewoon en meldt je uiterlijk om 9:00u bij de coördinator inlooproeien in de sociëteit (max drie keer, gratis).

Als je geen roei-ervaring hebt, moet je eerst de introductiecursus volgen. Informatie over deze cursus vind je op de pagina  Nieuwkomers, beginnende roeier.

Voordat je besluit lid te worden dien je je op de hoogte te stellen van de verschuldigde contributie. Het lidmaatschap kan alleen per kalenderjaar worden opgezegd. 

Wat moet ik doen?

 1. Meld je vrijblijvend aan
  1. Beginnende roeier (vanaf 19 jaar)
  2. Ervaren roeier (zij-instromer)
  3. Met een lichamelijke of zintuiglijke beperking 
  4. Jeugd (12 t/m 18 jaar)
 2. Wij nemen contact met je op
  We willen zo goed mogelijk inschatten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.
 3. Schrijf je in als lid
  Je ontvangt van ons een link naar het online inschrijfformulier. Dit formulier is veel uitgebreider dan het aanmeldformulier: we hebben wat meer informatie nodig om je goed te kunnen inschrijven. Je verklaart je te onderwerpen aan de bepalingen van onze statuten en ons huishoudelijk reglement en accepteert dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform onze privacyverklaring
 4. Wij sturen een bevestiging met betaalverzoek
  Je ontvangt van ons binnen enkele dagen een bevestiging met betaalverzoek én de inloggegevens voor het besloten deel van de website. Dit deel is alleen toegankelijk voor leden.  

 

Heb je nog vragen of heb je na 5 dagen nog géén bevestigingsmail ontvangen, stuur dan een mail naar eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2019