?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 

Lid worden

 
Ledenadministratie

Wanneer je roei-ervaring hebt, kun je direct een lidmaatschap aangaan. Wil je de roeivereniging eerst eens verkennen, kom dan op een zondagmorgen langs. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je komt gewoon en meldt je uiterlijk om 9:00u bij de coördinator inlooproeien in de sociëteit (max drie keer, gratis).

Als je geen roei-ervaring hebt, moet je eerst de introductiecursus volgen. Informatie over deze cursus vind je op de pagina  Nieuwkomers, beginnende roeier.

 

Wat moet ik doen?


1. Meld je vrijblijvend aan via deze website:


2. Wij nemen contact met je op:

Na ontvangst van je aanmelding nemen wij binnen een week contact met je op. We willen eerst met jou afstemmen wat voor jou de beste mogelijkheden zijn om lid te worden. Vervolgens sturen wij je per e-mail een link naar het online inschrijfformulier. 


3. Schrijf je in als lid:

Het online inschrijformulier is veel uitgebreider dan het aanmeldformulier: we hebben nu eenmaal wat meer informatie nodig om je als lid goed te kunnen inschrijven. Daarbij verklaar je tevens je te onderwerpen aan de bepalingen van onze statuten en ons huishoudelijk reglement en accepteer je dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform onze privacyverklaring


Wij sturen je per e-mail:

  • een bevestiging van je lidmaatschap
  • de inloggegevens voor het besloten deel (alleen voor leden) van de website
  • de factuur voor de contributie 

Heb je nog vragen of is er na 3 dagen nog géén contact met je opgenomen, stuur dan even een mail naar de  eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 18 april 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland