?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Beginnende roeiers (vanaf 19 jaar)

Beginnende roeiers

 

Voor beginnende roeiers organiseert Rijnland introductie- en instructiecursussen.

Introductiecursus

De introductiecursus bestaat uit 8 lessen en kost € 100,- en elke les duurt ongeveer 1,5 uur. Met deze cursus kun je ervaren wat roeien voor je betekent voordat je lid wordt van Rijnland. De cursus is gericht op het aanleren van de roeibeweging en het vertrouwd raken met vaarregels en roeicommando’s. Je roeit in C-materiaal. Dat zijn brede, relatief stabiele roeiboten. Instructeurs sturen de boot en/of fietsen mee vanaf de kant. Als je daarna lid wordt van Rijnland krijg je € 50,- korting op je lidmaatschap. 

Aanmelden introductiecursus

Inlooproeien op zondagochtend

Iedere zondagochtend, ook tijdens de vakantieperiodes, organiseren we het inloop-roeien. Zowel leden als niet-leden, mét ervaring of mensen die nog nooit hebben geroeid zijn welkom mits je ouder bent dan 19 jaar en kunt zwemmen. Als niet-lid mag je 3 keer meedoen en het kost je helemaal niets. Kom gewoon op zondagmorgen 9:00 uur naar de vereniging. Binnen kun je je aanmelden bij de coördinator inlooproeien, waarna je direct wordt ingedeeld op basis van je roeiervaring. Heb je nog nooit geroeid dan is dit je kans om het eens te proberen! 

Sport & Cultuurkaart

Heb je een Sport & Cultuurkaart van de gemeente Leidschendam - ­Voorburg, dan kun je het roeien bij ons gratis proberen. Zie: https://www.senw-lv.nl/sportencultuurkaart/. Neem voor een lesafspraak contact op met eitcurtsni.eissimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl.

Brugge-boat-race-2019
2017-06-25-introductiecursus
2021-02-13-commissie-instructie
Instructie - Introductie cursus

Nadat je lid geworden bent van Rijnland kun je vervolgens de instructiecursus volgen en je vereiste stuur- en roeiexamen halen. 

Ervaren roeiers

Al veel roeiers met ervaring zijn lid geworden bij Roeivereniging Rijnland en genieten daar ieder dag van: veel, gevarieerd en goed materiaal, coaches en een fietspad langs het water, flexibiliteit (kom gerust roeien wanneer het jou uitkomt), veel keuze uit mooi roeiwater. Schrijf je hier in: Inschrijven lidmaatschap

Na de eerste examens breiden de meeste roeiers hun basis-stuur- en roeivaardigheden nog verder uit en kunnen daarvoor aanvullende instructie krijgen. Denk daarbij aan skiffen, het sturen van een vier of acht, boordroeien en ploegcoaching. 

Roeien - twee
 

Wil je meer weten?

Commissie instructie: eitcurtsni.eissimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 11 april 2021

 

 

© 2021 RV Rijnland