?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Achten in de winter

Geplaatst op 04-12-2015  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Harry Kolk, Marina van Holst

De afgelopen maand heeft er een grondige evaluatie van achtengebruik het afgelopen jaar plaats gevonden. Een samenvatting hiervan is in/bij onderderstaande tabel gegeven. Een paar conclusies hieruit zijn:

  1. Achten werden buitengewoon slecht door de meeste wedstrijdploegen afgeschreven. Dit moet beter! Wij eisen dat de coaches en/of de ploegcaptains er op toe zien dat hun ploeg de acht bij iedere training afschrijft!
  2. Er waren ploegen die in Bestuursachten roeiden die daar niet toe gerechtigd waren.  Dit is niet de bedoeling. Indien een ploeg een wedstrijd in een acht wil roeien, kan de boot bij ons worden aangevraagd.
  3. Gezien het toenemende gebruik van de scullacht Nieuwland, wordt deze i.t.t. vorig jaar deze winter niet meer als boordacht geriggerd.
  4. Om aan de behoefte aan boordachten te voorzien is de ALV op 26 november j.l. akkoord gegaan met het bestuursvoorstel om geen acht af te stoten na het verkrijgen van de nieuwe Filippi acht begin januari 2016.

In overleg met de meeste achten, zijn de volgende indelingen voor achtengebruik in het weekend tot aan de ingebruikneming van de nieuwe acht gemaakt:

De botentoewijzing voor de andere boten is in de bijlages Wedstrijdaccount en Bestuursboten gegeven. Deze staan tevens op de website.

 

Met vriendelijke groeten,

Harry Kolk, Commissaris Materieel
Marina van Holst, Wedstrijdcommissaris

 

Klik hier voor het overzicht van de ploegenindeling voor het gebruik van de achten.


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017

 

 

© 2019 RV Rijnland