?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Uitslagen Vliethead kleine nummers 2015

Geplaatst op 23-02-2015  -  Categorie: Uitslagen  -  Auteur: Mies Bernelot Moens

Zoals gepland werd op zondagochtend de Vliethead voor skiffs en tweeën gehouden. Dit is een oefening voor de Twee- resp. Skiffhead over vijf weken op de Amstel. Wat niet was gepland was een dun vliesje ijs op de Vliet vanaf de Knip. Daarom besloten we de wedatrijd te verleggen naar Starten bij de watertoren en Finish even voorbij Allemansgeest, ongeveer 4,3 km. Helaas wel korter dan de geplande 5,5 km vanaf de molen bij Leidschendam. De mannen starten eerst en daarna de vrouwen, op volgorde van verwachte snelheid. Dwz de langzaamste eerst.

Net als vorige week hadden we 6 vrijwilligers om te starten, tijd op te nemen, te finishen en op de uitkijk te staan voor mogelijke tegenliggers bij de brug. Die lieten zich echter niet zien. Rijnlanders hadden zich netje aan het verzoek gehouden om niet in de weg te varen.

Net als vorige week toen de Vliethead voor de grote nummers werd gehouden, rekende Henk Keyser op basis van de geklokte tijden de finishtijden uit en deze zijn door Gerbrand Moeyes gecorrigeerd voor leeftijd, geslacht en boottype. Hartelijk dank daarvoor!

In de tabel met de uitslag staan links de geroeide tijden en rechts de gecorrigeerde tijden.

Vliethead 2015 uitslagen

Op basis van de geroeide tijden was Hans Marten Hazelbag de snelste en Marijke Mooijman de langzaamste, maar wanneer rekening wordt gehouden met boottype, leeftijd en geslacht, dan wordt Marijke nr 7 van de 13 boten en Hans Marten nr 2 en komt Noortje van Kempen op nr 1 en Simon Hay op nr 13. Als troost mag dienen dat hij nog maar net in een skiff kan roeien en nog nooit richting Leiden was gevaren met al die lastige bruggen. De tijden van deze voormalige drakenbootroeier op de ergometer laten zien dat we nog heel wat van hem moeten kunnen verwachten.

Mies Bernelot Moens
Wedstrijdcommissaris

 


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017

 

 

© 2019 RV Rijnland