?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
kom-roeien-geel

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 

 
 

 Inloggen   

 

Marathonroeien

 
2017 Activiteit
23 december
zaterdag
Midwintermarathon
RIC, Amsterdam
Marathonroeien - Elfstedentocht 2014

Introductie

Ieder jaar organiseren diverse verenigingen prestatietochten en wedstrijden over meer dan 50 kilometer. De meest bekende zijn de Ringvaartregatta en de Elfstedentocht. Aan beide evenementen namen de afgelopen jaren leden van Rijnland deel.

Marathonroeien - Briefing

Andere marathontochten

Naast deze marathontochten zijn er nog meer verschillende andere lange afstandstochten waar Rijnlanders aan deelnemen. Kijk op de website van de KNRB voor meer informatie over georganiseerde marathontochten.
 

Marathonroeien - Weerribben 2016

Rijnland marathon

Sinds 2009 is de wedstrijdkalender uitgebreid met een door Rijnland georganiseerde marathon. Tijdens deze marathon roei je door een zeer afwisselend gebied. Via de recreatieplas Vlietland en de Meerburgerwetering roei je via de Zijl en de singels van Leiden richting Warmond. De ingang bij de Dieperpoel brengt je op de Sassenheimervaart. De Ringsloot en de Haarlemmertrekvaart brengen je tot Noordwijk, daar vervolgt de route via de Maandagmorgen wetering. De oude Rijn vormt het laatste deel van de route naar Rijnland. De route is te vinden op www.afstandmeten.nl, Rijnland marathon

 
 
 
rvr-logo-wit-transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op:

 
    Vergeten?