?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
kom-roeien-geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Tochten vanuit Rijnland

 

Noot: in principe zou ik kiezen voor één tocht per pagina (met een goede naam van de tocht en bijbehorende beschrijving). Voor deze demonstratie heb ik meerdere tochten op één pagina gezet.

Singeltocht (13km) TEST

In dit geval heb ik bij deze (test) route gekozen voor de 'opensea' kaartweergave op www.afstandmeten.nl. je kunt bij het maken van de route een default weergave selecteren (Google, Sateliet, Openstreet, OpenCylce, OpenWalk of Opensea). Als je in het kaartje linksboven klikt op de tekst afstandmeten.nl ga je naar deze website waarin de kaart conform de ingestelde weergave zichtbaar wordt. Op www.afstandmeten,nl kan ook een uitgebreide routebeschrijving worden toegevoegd. Een dergelijke beschrijving kan ook hier worden geplaatst.

Bijvoorbeeld: 
Deze route gaat via de Vliet van RV Rijnland naar/door Leiden. In Leiden wordt de Singel gevolgd, een prachtige roeitocht langs het oudste universiteitsobservatorium ter wereld, de Sterrewacht van Leiden (1633) en de Hortus botanicus, de oudste nog bestaande botanische tuin van Nederland (1590). Onderweg zijn (mogelijke) aanlegplaatsen aangegeven (P) om even te kunnen wisselen of koffie te drinken.  Alle bruggen zijn voldoende hoog, je hoeft niet te bukken. Wel zul je zo nu en dan moeten slippen.

Let op bij marker 1 (spoorbrug). Het vaste deel is erg laag! Ga dus onder het beweegbare deel (noordwestzijde). Met name als je de route andersom vaart is dit slecht te zien.

 

Geuzentocht - 28km

Jaarlijkse Geuzentocht door Groene Hart en Leiden 

 

Voorschoten, Leiden, de Kaag - 28km

Lekker doorroeien over lange vaarten, stukje Kaag en Oegsgeest

 

Rijnland marathon - 54km

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 29 augustus 2017