Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Website

 

De website van RV Rijnland wordt onderhouden door de hoofdredactie en de webmaster. Alle bestuursleden, commissies en leden dragen bij aan de inhoud van deze website.

Wil je een berichtje plaatsen, foto's of video's sturen of je een ander leuk idee of voorstel? Kijk dan eerst even in de ledenbibliotheek voor wat praktische richtlijnen hoe je dat het makkelijkste kunt doen.

retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl voor het indienen van een nieuwsbericht of activiteit.
eitcaderdfooh.[antispam].@rvrijnland.nl voor alle overige vragen m.b.t. ontwerp, inhoud en kwaliteit van de website.

Disclaimer

Roeivereniging Rijnland betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Roeivereniging Rijnland aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook. De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Iedereen mag informatie sturen naar de hoofdredactie en de webmaster van deze website. De hoofdredactie behoudt zich het recht voor deze informatie al dan niet te plaatsen en -inhoudelijk of vormtechnisch- aan te passen. Het auteursrecht op deze website berust geheel bij Roeivereniging Rijnland of bij derden die na toestemming beeldmateriaal beschikbaar hebben gesteld aan Roeivereniging Rijnland. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Roeivereniging Rijnland. 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023