Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Website

 

e-Captain 2De website van RV Rijnland wordt onderhouden door de hoofdredactie en de webmaster. Alle leden dragen bij aan de inhoud. De hoofdredactie bewaakt het ontwerp en kwaliteit, de webmaster plaatst de berichten, voegt activiteiten toe en verwerkt het beeldmateriaal.

Ieder lid kan een bericht plaatsen, een activiteit toevoegen (eventueel met inschrijfmogelijkheid) en foto's en video's sturen. Kijk in de ledenbibliotheek hoe je dat moet doen.

Disclaimer

  • Roeivereniging Rijnland betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.
  • Roeivereniging Rijnland aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van informatie aangeboden op deze website op welke manier dan ook.
  • De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Alle leden mogen informatie sturen naar de webmaster. De hoofdredactie behoudt zich het recht voor de inhoud wel/niet te plaatsen en -inhoudelijk of vormtechnisch- aan te passen.
  • Het auteursrecht op deze website berust geheel bij Roeivereniging Rijnland of bij derden die na toestemming beeldmateriaal beschikbaar hebben gesteld aan Roeivereniging Rijnland.
  • Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Roeivereniging Rijnland. 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 30 maart 2024