?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
1-5m-twee-keer-armlengte
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Roeier met beperkingen

Roeier met beperkingen

 

Heb jij een lichamelijke of zintuiglijke beperking en zou je graag het water op willen en genieten van een roeitochtje? Dat kan!

Bij ons is iedereen met een fysieke beperking van harte welkom, ongeacht de leeftijd en ook als je nog nooit geroeid hebt! Elke dinsdag kun je bij ons 'aangepast roeien' (van 9:30u -14:00u). Er staan dan ervaren instructeurs & begeleiders voor je klaar.

Je kunt het aangepaste roeien eerst geheel vrijblijvend uitproberen. Meld je hieronder aan! Dan word je uitgenodigd om een keer te komen kijken en kun je na de kennismakingsperiode (drie keer meeroeien) het roeien voor maximaal 12 weken  uitproberen tijdens de snuffelperiode (€50). In deze periode bekijken we of er voor jou nog specifieke hulpmiddelen nodig zijn. Gedurende deze periode ben je nog géén lid.

Met wat hulpmiddelen en met behulp van een speciale tillift op de wal kun je het plezier en de uitdaging van een roeitocht ervaren. Vaak is vanaf de kant niet te zien dat het om een bijzondere groep gaat. Het zijn 'gewoon' roeiers die de strijd aangaan met de elementen en die een buitensport op het water beleven. Roeien is een sportieve én een sociale bezigheid. Samen in een boot in de buitenlucht doet wonderen en schept een band.

Wij beschikken over het keurmerk (on)beperkt roeien en veel hulpmiddelen om het in en uit de boot gaan zo makkelijk mogelijk te maken. In de boot kunnen we eventueel nog individuele aanpassingen maken opdat je zo goed mogelijk kunt roeien.

Aanmelden snuffelperiode aangepast roeien

 

Begeleiding


aangepast-roeien-4


Heb je de snuffelperiode gedaan of wil je direct lid worden, schrijf je dan in voor het jaarlidmaatschap. 

Inschrijven lidmaatschap

Wil je meer weten?

Stuur dan een email naar de commissie aangepast roeien: neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 oktober 2020

 

 

© 2021 RV Rijnland