Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Roeier met beperking

 

Heb jij een lichamelijke of zintuiglijke beperking en zou je graag het water op willen en genieten van een roeitochtje?
Bij ons is iedereen met een fysieke beperking van harte welkom, ongeacht de leeftijd en ook als je nog nooit geroeid hebt. Elke dinsdag kun je bij ons 'aangepast roeien' (van 9:30u -14:00u). Er staan dan ervaren instructeurs & begeleiders voor je klaar. Wij beschikken over het keurmerk (on)beperkt roeien en veel hulpmiddelen om het in en uit de boot gaan zo makkelijk mogelijk te maken. In de boot kunnen we eventueel nog individuele aanpassingen maken opdat je zo goed mogelijk kunt roeien.

12 weken proberen

Schrijf je in voor een proeflidmaatschap. Je komt dan in de 'wachtkamer'. Je bent dan nog geen lid. De commissie aangepast roeien zorgt eerst voor een leuke ontvangst en bespreekt met jou je wensen, mogelijkheden, ideeën en ambities. Zodra je er klaar voor bent en de commissie akkoord is start je proeflidmaatschap.

Het proeflidmaatschap wordt na 12 weken automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap tenzij je daarvoor opzegt. Daarna betaal je de jaarcontributie naar evenredigheid van het aantal resterende maanden (incl. de maand waarin je gewone lidmaatschap is gestart).


aangepast-roeien-4
 

Wil je meer weten?

Commissie aangepast roeien: neieortsapegnaa.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023