?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Inlooproeien

Inlooproeien

 

Bij het inlooproeien ben je van harte welkom om te komen roeien met andere roeiers, zonder verplichtingen op de lange termijn. Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. De samenstelling van de roeiploeg kan iedere week anders zijn. Je kan per keer bekijken of je meegaat. Kan je een keertje niet, dan is dat geen probleem. 

Zondagochtend inloop (leden)

De open zondagochtend inloop is er voor alle leden, ook voor leden die al wel mee kunnen roeien, maar nog geen diploma’s hebben.  Zo kun je op een heel gezellige wijze roei-ervaring opdoen, andere leden leren kennen en kilometers maken. Je kunt alleen komen of met een groepje. De aanwezigen worden vooraf ingedeeld m.b.v. mySportsplanner.com  en besluiten zelf waar ze naar toe wilden roeien. Zodra de bemanning bijeen is, ga je op pad. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9:30uur in de sociëteit om de boten in te delen. Kom op tijd.

Wil je hier aan mee doen, geef je dan op via: nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl of bij Diny de Jong, Lia Kramer, Andra Dudley of Christa van der Aa.  Je wordt dan toegevoegd aan de sportsplanner waarna je je deelname zelf kunt opgeven. 

Zondagochtend inloop (niet-leden)

Heb je nog niet of maar weinig geroeid dan is dit je kans om het (weer) eens te proberen. Kom op zondagmorgen 9:30u naar de vereniging voor het zondag inlooproeien voor niet-leden Je mag twee keer het roeien gratis proberen en krijg je daarbij instructie. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. De meesten vinden het zo leuk dat ze dan 12 weken proeflid willen worden. Op de vereniging wordt je ingedeeld op basis van je roeiervaring. Meer info: poolni.[antispam].@rvrijnland.nl of via Andra Dudley.

Woensdagavond inloop (instructie)

De woensdagavond inloop (van half april t/m half september) staat open voor leden die na het behalen van hun basis roei- en stuurexamens hun roeitechniek willen verbeteren. Je krijgt dan roei-instructie in C-boten en wherry's. Er wordt niet opgeleid voor een examen. Bij voldoende belangstelling kan er ook instructie worden gegeven in het boordroeien. We verzamelen iedere woensdagavond (van half april t/m half september) vanaf 18.30 op het terras voor de sociëteit uur om de boten in te delen. Kom op tijd, je hoeft je niet vooraf op te geven. Meer info bij Nico van Ravesteyn en Trui Visser.

2022-09-zondaginloop-5
2017-10-leiden-tochtje
instructie-211002-07
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 22 september 2022