?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Inlooproeien

Inlooproeien

 

Bij het inlooproeien ben je van harte welkom om te komen roeien met andere roeiers, zonder verplichtingen op de lange termijn. Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. De samenstelling van de roeiploeg kan iedere week anders zijn. Je kan per keer bekijken of je meegaat. Kan je een keertje niet, dan is dat geen probleem. 

Zondagmorgen inloop

Iedere zondagmorgen verzamelen twee groepen roeiers voor het zondag inlooproeien. Sluit je aan bij de (juiste) groep en doe mee!

  • Inloop voor leden
    Deze inloop staat open voor leden die naast het theorie-examen ook minimaal Basis-C en Sturen-2 behaald hebben. Er wordt hierbij géén instructie gegeven, er zijn geen instructeurs bij. Je wordt ingedeeld in C-boten waar je toe bevoegd bent. Zo kun je op een gezellige wijze roei-ervaring opdoen, andere leden leren kennen en kilometers maken. Voor deze inloop wordt de Sportsplanner gebruikt, meld je voor deelname in de planner aan via nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl. Je vult de Sportsplanner uiterlijk in op zaterdag 10 uur. Daarna wordt een bootindeling gemaakt en worden de boten gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per mail. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9:30 uur in de sociëteit. We kijken uit naar je deelname! 
  • Inloop voor niet-leden
    Deze inloop staat open voor niet-leden die het roeien willen proberen en nog niet kunnen roeien. Na het maken van een afspraak via poolni.[antispam].@rvrijnland.nl kom je op zondagmorgen 9:30u naar de vereniging en daar meld je je bij de coördinator van deze groep. Niet-leden mogen het roeien twee keer gratis proberen. Niet-leden die al wel kunnen roeien, kunnen voor proefroeien op Rijnland een afspraak maken via sremortsni-jiz.[antispam].@rvrijnland.nl.

Woensdagavond inloop

De woensdagavond inloop (van half april t/m half september) staat open voor leden die na het behalen van hun basis roei- en stuurexamens hun roeitechniek willen verbeteren. Je krijgt dan roei-instructie in C-boten en wherry's. Er wordt niet opgeleid voor een examen. Bij voldoende belangstelling kan er ook instructie worden gegeven in het boordroeien. We verzamelen iedere woensdagavond (van half april t/m half september) vanaf 18.30 op het terras voor de sociëteit uur om de boten in te delen. Kom op tijd, je hoeft je niet vooraf op te geven. Meer info bij Nico van Ravesteyn en Trui Visser.

2022-09-zondaginloop-5
2017-10-leiden-tochtje
instructie-211002-07
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 3 december 2022