?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 

Inlooproeien

 

Inlooproeien is een goede manier om andere leden op Rijnland te leren kennen. We kennen drie soorten inlooproeien op Rijnland. Op zondagmorgen, om 9 uur het hele jaar door, ook voor beginners.  In de zomer ook 's avonds op dinsdag- , woensdag- en donderdag om 19 uur, alleen voor leden die hun basis roei- en stuurexamens al hebben gehaald. Aanmelden vooraf is niet nodig. Wel goed op tijd komen voor de bootindeling.

  1. Iedere zondagmorgen 09:00 (het hele jaar door): voor nieuwe leden en beginnende roeiers. Ook niet leden, zonder enige roeiervaring, zijn van harte welkom*. Onder deskundige leiding kun je kennismaken met de roeisport. De zondagmorgen coördinator deelt je in en op verzoek kan je meestal ook stuur- en roei-adviezen krijgen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Wel goed op tijd komen voor de bootindeling. * niet-leden kunnen 3x gratis meeroeien.

  2. Iedere dinsdag- en donderdagavond 19:00u (zomerperiode): voor leden die hun basisroei- en stuurexamens gehaald hebben.
    De coördinator doet de bootindeling en schrijft de boten af, maar geeft geen instructie. Het gaat dan echt om de gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe roeiers. Aanmelden vooraf is niet nodig. Wel goed op tijd komen voor de bootindeling.

  3. Iedere woensdagavond 19:00u (zomerperiode)voor leden die hun basisexamens gehaald hebben, maar toch nog roei-instructie willen. Op deze avond staat de roei-instructie centraal om de 'puntjes op de i te zetten”. Ofwel, om te leren hoe je met minder kracht verder kan komen. Als je nog moeite hebt met bepaalde onderdelen van de roeihaal, dan is dit de gelegenheid om daaraan te gaan werken. Wie geen instructie wil, kan natuurlijk ook komen. Aanmelden vooraf is niet nodig. Wel goed op tijd komen voor de bootindeling.

We varen in wherry's en C-boten. Er bestaat meestal ook de mogelijkheid om in een boordboot te varen, maar we leiden niet op voor een examen.

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 2 augustus 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland