Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Inlooproeien

 
 

Bij het inlooproeien ben je van harte welkom om te komen roeien met andere roeiers, zonder verplichtingen op de lange termijn. Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. Nadat je je basisbevoegdheid (C2x+) hebt gehaald, kan je meedoen aan het inlooproeien. De samenstelling van de roeiploeg kan iedere week anders zijn. Je kan per keer bekijken of je meegaat. Kan je een keertje niet, dan is dat geen probleem. 

Zondagmorgen

De zondaginloop staat open voor leden met minimaal een C2x+ bevoegdheid. Er wordt géén instructie gegeven. Je wordt ingedeeld in C-boten waar je toe bevoegd bent. Zo kun je op een gezellige wijze ervaring opdoen, andere leden leren kennen, de omgeving verkennen en kilometers maken. Voor deze inloop wordt MySportsPlanner gebruikt, meld je voor deelname in de planner per mail hieronder aan. Je vult de planner uiterlijk in op zaterdag 10 uur. Daarna wordt een bootindeling gemaakt en worden de boten gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per mail. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9:30 uur in de sociëteit. In de zomermaanden verzamelen we 8:45 uur (start 9:00u) i.v.m. de drukte op het water. We kijken uit naar je deelname! 

Aanmelden via nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl

Woensdagavond

De woensdagavond open inloop (van half april t/m half september) staat open voor leden die al wat kunnen roeien en sturen. Ze kunnen dan meer ervaring opdoen en ook andere leden leren kennen. Je krijgt in beginsel geen instructie. We varen in C-boten en wherry's en verzamelen iedere woensdagavond vanaf 18.45 uur op het terras voor de sociëteit om de boten in te delen. Kom op tijd, je hoeft je niet vooraf op te geven. Meer info bij Nico van Ravesteyn en Trui Visser.

2022-09-zondaginloop-5
2017-10-leiden-tochtje
instructie-211002-07
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023