?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Inlooproeien

Inlooproeien

 

Bij het inlooproeien ben je van harte welkom om te komen roeien met andere roeiers, zonder verplichtingen op de lange termijn. Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. De samenstelling van de roeiploeg kan iedere week anders zijn. Je kan per keer bekijken of je meegaat. Kan je een keertje niet, dan is dat geen probleem. 

Zondagmorgen

Iedere zondagmorgen om 9:30u verzamelen twee groepen roeiers voor het zondag inlooproeien. Sluit je aan bij de (juiste) groep en doe mee!

  • Inloop voor leden met minimaal St-2 en Basis-C
    Deze inloop staat open voor leden die naast het theorie-examen ook minimaal de basisexamens (Sturen 2 en Basis-C) hebben behaald hebben. Er wordt hierbij géén instructie gegeven, er zijn geen instructeurs bij. Je wordt ingedeeld in C-boten waar je toe bevoegd bent. Zo kun je op een gezellige wijze roei-ervaring opdoen, andere leden leren kennen en kilometers maken. Voor deze inloop wordt de Sportplanner gebruikt, meld je voor deelname in de planner aan via nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl. Je vult de Sportplanner uiterlijk in op zaterdag 10 uur. Daarna wordt een bootindeling gemaakt en worden de boten gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per mail. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9:30 uur in de sociëteit. We kijken uit naar je deelname! 
  • Open inloop
    Deze inloop staat open voor leden met bevoegdheden en ook voor leden, die nog geen bevoegdheden hebben, maar al wel kunnen roeien. (Meestal nadat de introductiecursus is afgerond.) Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. We verzamelen om uiterlijk 9:30 uur in de sociëteit. De coördinator kijkt per keer hoeveel mensen er zijn. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de wensen van de roeier. Zo kun je op een gezellige wijze een extra keer in de week genieten van het roeien en andere leden leren kennen. Leden, die net als jij gezellig met elkaar willen roeien, kijken uit naar je komst.
    • Tevens is er iedere zondagochtend 9:30 uur de kans voor mensen, die interesse hebben in leren roeien, de mogelijkheid om het 2x gratis te proberen. Je kunt je hiervoor aanmelden via poolni.[antispam].@rvrijnland.nl. De coördinatoren nemen contact op en spreken een zondag af.

Woensdagavond

De woensdagavond open inloop (van half april t/m half september) staat open voor leden die al wat kunnen roeien en sturen. Ze kunnen dan meer ervaring opdoen en ook andere leden leren kennen. Je krijgt in beginsel geen instructie. We varen in C-boten en wherry's en verzamelen iedere woensdagavond vanaf 18.45 uur op het terras voor de sociëteit om de boten in te delen. Kom op tijd, je hoeft je niet vooraf op te geven. Meer info bij Nico van Ravesteyn en Trui Visser.

2022-09-zondaginloop-5
2017-10-leiden-tochtje
instructie-211002-07

Aanmelden

Inloop afschrijfbevoegden: nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl
Open inloop: poolni.[antispam].@rvrijnland.nl 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 11 april 2023