Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Inlooproeien

 
 

Bij het inlooproeien zijn leden van harte welkom om te komen roeien met andere roeiers, zonder verplichtingen op de lange termijn. Het is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen. De samenstelling van de roeiploeg kan iedere week anders zijn. Je kan per keer bekijken of je meegaat. Kan je een keertje niet, dan is dat geen probleem. 

Zondagmorgen

De zondaginloop staat open voor leden met minimaal een C2x+ bevoegdheid. Er wordt géén instructie gegeven. Je wordt ingedeeld in C-boten waar je toe bevoegd bent. Zo kun je op een gezellige wijze ervaring opdoen, andere leden leren kennen, de omgeving verkennen en kilometers maken. Voor deze inloop wordt MySportsPlanner gebruikt, meld je voor deelname in de planner per mail hieronder aan. Je vult de planner uiterlijk in op zaterdag 10 uur. Daarna wordt een bootindeling gemaakt en worden de boten gereserveerd. Je ontvangt een bevestiging per mail. We verzamelen iedere zondagmorgen om 9:30 uur in de sociëteit. In de zomermaanden verzamelen we 8:45 uur (start 9:00u) i.v.m. de drukte op het water. We kijken uit naar je deelname! 

Aanmelden via nedelpoolnigadnoz.[antispam].@rvrijnland.nl

Woensdagavond

De woensdagavond open inloop (van half april t/m half september) staat open voor leden die al wat kunnen roeien en sturen. Het BaC diploma is niet verplicht. Je kunt dan meer ervaring opdoen en ook andere leden leren kennen. Je krijgt in beginsel geen instructie. We varen in wherry's en C-boten. Bij voldoende belangstelling kunnen we ook gaan boordroeien. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Gewoon om 18.50 uur komen in de sociëteit of het terras ervoor, zodat we de botenindeling kunnen regelen. We proberen nl. om 19 uur in de boten te gaan. Voor nieuwe roeiers een goede gelegenheid om extra ervaring op te doen. 

Meer info bij Nico van Ravesteyn en Trui Visser.

2022-09-zondaginloop-5
2017-10-leiden-tochtje
instructie-211002-07
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 2 april 2024