Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Onervaren roeier (vanaf 18 jaar)

 

12 weken proberen mét roeilessen

Als onervaren beginner is dit jouw kans om te leren roeien bij roeivereniging Rijnland. Leer de juiste technieken van ervaren instructeurs en voel de kracht van het water onder je boot.

Schrijf je in als proeflid. Je komt dan op de wachtlijst. Je wordt proeflid vanaf de eerste dag dat je instructie krijgt. Binnen de proeftijd van 12 weken kan het proeflidmaatschap opgezegd worden (je krijgt 2 keer een herinnering). Als je niets doet, dan wordt het proeflidmaatschap vanzelf omgezet naar een gewoon jaarlidmaatschap.

  • Je bent 18 jaar of ouder en je kunt zwemmen.
  • 12 weken proeflid, vast bedrag (geen restitutie als je eerder stopt).
  • Wekelijks groepsles op een vaste dag/tijd.
  • Lesduur ongeveer 2 uur.

De lessen zijn gericht op het aanleren van de roeibeweging en het vertrouwd raken met vaarregels en roeicommando’s. Je roeit in brede, relatief stabiele roeiboten (C-boten). Ervaren enthousiaste instructeurs (vrijwilligers) varen mee of begeleiden de boot vanaf de kant. 

De instructie wordt iedere week op een vaste dag en tijd in groepsverband gegeven, vaak in de ochtend, soms ook in de middag en in de zomer ook 's avonds. Roeien is een technische sport en het kost veel tijd (enkele maanden tot een jaar) om goed te leren roeien. Het is belangrijk dat je er elke week bent.

Een keer proberen?

We bieden een aantal keren per jaar de mogelijkheid het roeien bij ons een keer zonder kosten uit te proberen tijdens het 'Intro-roeien'. Na een rondleiding op de vereniging krijg je een eerste korte instructie over roeien en als de omstandigheden het toelaten kan je eventueel een echte roeiboot in.

Proeflidmaatschap

Het aantal instructeurs en boten is beperkt, zeker op zaterdag en zondag!  Je start pas met lessen als we jou kunnen plaatsen. Na inschrijving sta je op de wachtlijst instructie

Meer weten?

Commissie instructie: eitcurtsni.eissimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl

 
2019-wedstrijd-acht-Brugge-boat-race
Instructie - op zaterdag
instructie-211002-01
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 26 mei 2024