?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Ervaren roeier (vanaf 18 jaar)

Ervaren roeier (vanaf 18 jaar)

 

Denk je nog wel eens met weemoed terug aan de mooie tijd in de boot? De zon die schittert op het water, de elementen trotseren, de boot in cadans brengen, de concentratie op de techniek en het lijf dat flink moet werken. Je zou het zo weer kunnen oppakken, want er is ook in je huidige levensfase veel te genieten in de roeisport. Al veel roeiers met ervaring zijn lid geworden van onze vereniging en genieten daar nog ieder dag van:

  • Veel, gevarieerd en goed materiaal
  • Coaches en een fietspad langs het water
  • Flexibiliteit (kom gerust roeien wanneer het jou uitkomt)
  • Veel keuze uit mooi roeiwater
  • Een warme en levendige sociëteit

We nodigen je graag uit om dat zelf te komen ervaren!

Maak een afspraak

Maak een afspraak met de coördinator zij-instromers om een keer te komen kijken en te roeien via sremortsni-jiz.[antispam].@rvrijnland.nl. Dan zorgen we voor een leuke ontvangst en kijken of je een keer met een ploeg mee kan roeien of met een groepje skiffeurs.

Lid worden

Je start direct met een proeflidmaatschap van 12 weken. Dit wordt na 12 weken automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap tenzij je daarvoor opzegt. Hierna betaal je de resterende jaarcontributie (naar evenredigheid van het aantal maanden incl. de maand waarin je start). Je betaalt bij ons geen entreegeld.

Examens

De examencommissie beoordeeld welke roei- en stuurexamens ongezien kunnen worden toegekend en wat er nog in de praktijk moet worden gedemonstreerd. Het theorie-examen zul je altijd moeten doen.

Oud-leden die binnen twee jaar weer lid worden hoeven niet opnieuw examen te doen.

 
goudse-mijl
Wedstrijdroeien - skiff

KNRB-wedstrijdlicentie

De KNRB-wedstrijdlicentie geeft je de bevoegdheid deel te nemen aan evenementen en wedstrijden die door of onder auspiciën van de KNRB worden georganiseerd. Ook proefleden worden door ons aangemeld bij de KNRB. Je kunt dan zelf een KNRB-wedstrijdlicentie aanvragen via mijn.roeien.nl
 
Banner - Wedstrijdroeien - heren 8

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 11 december 2022