?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

KNRB

KNRB

 

knrb-2021-2De Koninklijke Nederlandse Roeibond, de KNRB, is een overkoepelende vereniging met in Nederland gevestigde roeiverenigingen als leden. 
RV Rijnland is lid van de KNRB en betaald hiervoor contributie. De hoogte van deze contributie wordt bepaald door het aantal leden van de roeivereniging.

KNRB Basislicentie

Individuele leden van RV Rijnland zijn géén lid van de KNRB maar wél via onze statuten gehouden aan de regels voor een eerlijke en veilige sport: het Dopingreglement en het Tuchtreglement van de KNRB inclusief de daarbij behorende sancties.

Ieder nieuw lid wordt door ons aangemeld bij de KNRB en beschikt daarmee automatisch over de KNRB Basislicentie met een eigen KNRB-nummer waarme je een account kunt aanmaken op mijn.roeien.nl. Op termijn kun je daar je roeivaardigheden registreren. Dit zorgt ervoor dat je, bijvoorbeeld bij het wisselen van vereniging, jouw vaardigheden digitaal meeneemt en niet opnieuw hoeft te halen bij je nieuwe vereniging. Leden kunnen hun KNRB vinden in hun account op deze website.

KNRB Wedstrijdlicentie

Wil je deelnemen aan evenementen en wedstrijden die door of onder auspiciën van de KNRB worden georganiseerd, dan zul je zelf de KNRB-wedstrijdlicentie (w-licentie) moeten aanvragen. Deze geeft je de bevoegdheid hieraan deel te nemen onder de voorwaarde dat je je houdt aan de relevante KNRB-reglementen, gedragscodes en besluiten. Meer info m.b.t.: aanvragen w-licentie.

 


Meer info, zie www.knrb.nl

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 13 december 2022