?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Gastroeien

Gastroeien

 

Welkom!

Vind je het leuk om een keer met je ploeg bij ons te komen roeien?

RV Rijnland heeft prachtig en afwisselend roeiwater, tussen de duinen en het groene hart. Zo kan je van ons uit de Meeslouwerplas (Vlietland) goed bereiken en horen tochten door Leiden, naar de Kaag, of naar Leidschendam of Katwijk tot de mogelijkheden.

Eigen boot mee of een boot huren

Dat kan door eigen boten mee te nemen of door het huren van boten van RV Rijnland. In overleg kunnen een of meer C4+en, C3+en, C2+en of wherry’s gehuurd worden, indien de activiteiten van de eigen leden de bootverhuur toelaten. Zo zijn met name in het weekend de mogelijkheden beperkt. 

Voor het huren van de boot wordt een vergoeding gevraagd van € 10,- p.p. per dag. Jullie worden door ons ontvangen, krijgen uitleg over de vaarroutes en de te lenen boten worden geïnspecteerd. Daarna wordt de bruikleenovereenkomst getekend.

Als je van ons materiaal gebruik wilt maken moet je wel lid van een andere roeivereniging zijn. We verwachten ook dat je - alleen al voor je eigen veiligheid  -afgeroeid en afgestuurd bent voor het type boot van je keuze en over voldoende ervaring en inzicht beschikt om zelfstandig de gekozen route af te leggen.
 

Aanvragen

 

Individueel

Ook individuele leden van andere roeiverenigingen zijn bij ons welkom wanneer zij geïntroduceerd worden door een Rijnland lid. Ook dan verwachten we dat je afgeroeid en afgestuurd bent voor het type boot dat je wilt gebruiken.

Het introducerende lid schrijft de boot voor je af, blijft verantwoordelijk en dient zelf ook aanwezig en in de buurt te zijn.

 

 

 

200518-1055-1423-nikon-d7500
Onze boten - Duyvenvoorde
Onze boten - Roeien op de vlietlanden

Wil je meer weten?

Commissaris roeien en jeugd: neieor.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 11 september 2022