?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Kom roeien

Kom roeien

 

Lidmaatschap - promotie staand-2Hou je van sporten op het water, in de natuur en met gezellige mensen? Dan is roeien bij roeivereniging Rijnland iets voor jou! Roeien is een veelzijdige sport die je op elk niveau en op elke leeftijd kunt beoefenen. Of je nu recreatief wilt roeien, wedstrijden wilt varen of aangepast wilt roeien, bij Rijnland kan het allemaal.

Roeivereniging Rijnland is een actieve vereniging met meer dan 550 leden en een ruime accommodatie aan het Rijn-Schiekanaal. We hebben een groot en gevarieerd botenpark met boten voor één tot acht roeiers, met of zonder stuurman, breed of smal, stabiel of snel. Je kunt roeien met twee riemen (scullen) of met één riem (boordroeien) en zo verschillende roeitechnieken leren.

Bij Rijnland krijg je eerst uitgebreide roei-instructie van ervaren instructeurs voordat je zelfstandig het water op kunt. Zo leer je de basis van de roeisport en de vereniging kennen. Daarna kun je zelf kiezen hoe je verder wilt gaan: fanatiek trainen voor wedstrijden, mooie toertochten maken door ons prachtige water- en vogelrijke gebied of door de sfeervolle grachten van Leiden, of gewoon lekker roeien voor je plezier en ontspanning.

Roeien is niet alleen een sport, maar ook een sociale activiteit. Bij Rijnland kun je na het roeien samen met je teamgenoten koffiedrinken in onze gezellige sociëteit of op ons terras met uitzicht op het water. We organiseren ook allerlei leuke evenementen, zoals lezingen, indoortrainingen, feesten en borrels. Voor mensen met een fysieke lichamelijke beperking hebben we speciale voorzieningen en een stichting die het aangepast roeien bevordert. Kortom, roeien bij roeivereniging Rijnland is een sportieve en sociale ervaring die je niet wilt missen. 

 

Jeugd

12 t/m 17 jaar

 

Volwassen

vanaf 18 jaar

 

Wat kost het?

 
300 Twee-2
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 28 mei 2023