Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Kom roeien

 

2022-09-04-herstart-zondaginloop-3Hou je van sporten op het water, kun je zwemmen, geniet je van de natuur en gezellige mensen? Dan is roeien iets voor jou! Een veelzijdige sport die je op elk niveau en op elke leeftijd kunt beoefenen. Of je nu recreatief wilt roeien, wedstrijden wilt varen of aangepast wilt roeien, bij ons kan het allemaal. 

Je start bij ons altijd als proeflid met een vaste proefperiode van 12 weken! Als het niet bevalt zeg je gewoon op. Na de proefperiode wordt je jaarlid.

  • Heb je nog nooit geroeid, dan krijgt je van ons eerst instructie voordat je zelfstandig het water op kan. Je proeflidmaatschap start pas met je eerste les.
  • Kun je al roeien, ben je jonger dan 18 jaar of heb je een fysieke beperking, dan kijken we met jou wanneer het proeflidmaatschap van start kan gaan. 

Meer weten? Klik hieronder op één van de vier opties die voor jou het meest van toepassing is. Heb je al wel eens geroeid maar twijfel je of je niet toch wat lessen nodig hebt. Geef je dan op als 'Onervaren'. In overleg wordt dan bekeken wat mogelijk is.

 

Een keer proberen?

We bieden een aantal keren per jaar de mogelijkheid het roeien bij ons een keer zonder kosten uit te proberen tijdens het 'Intro-roeien'. Na een rondleiding op de vereniging krijg je een eerste korte instructie over roeien en als de omstandigheden het toelaten kan je eventueel een roeiboot in. Klik op om je aan te melden.

We staan om 10 uur op de sociëteit klaar om je te introduceren bij Rijnland. Omdat we je zo veel mogelijk willen laten ervaren hoe fijn roeien is, is het handig als je sportschoenen aan hebt en kleding die niet te wijd is en geschikt om binnen en buiten te sporten. Verschillende laagjes zijn handig.

 
2024 Activiteit
2 juni
zondag
Intro-roeien
Sociëteit RV Rijnland
7 juli
zondag
Intro-roeien
Sociëteit RV Rijnland
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 25 mei 2024