Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Kom roeien

 

2022-09-04-herstart-zondaginloop-3Hou je van sporten op het water, kun je zwemmen, geniet je van de natuur en gezellige mensen? Dan is roeien iets voor jou! Een veelzijdige sport die je op elk niveau en op elke leeftijd kunt beoefenen. Of je nu recreatief wilt roeien, wedstrijden wilt varen of aangepast wilt roeien, bij ons kan het allemaal.

Heb je nog nooit geroeid, ook dan ben je bij ons van harte welkom! Je krijgt van ons enkele maanden instructie voordat je zelfstandig het water op kan. Daarna kies je hoe je verder gaat: fanatiek trainen voor wedstrijden, mooie toertochten maken door ons prachtige water- en vogelrijke gebied of door de sfeervolle grachten van Leiden, of gewoon lekker roeien voor je plezier en ontspanning.

Wij zijn een actieve vereniging met meer dan 550 leden, een ruime accommodatie en met een groot en gevarieerd botenpark. Je kunt roeien met twee riemen (scullen) of met één riem (boordroeien) en zo verschillende roeitechnieken leren. En na het roeien kun je samen met je teamgenoten koffiedrinken in onze gezellige sociëteit of op ons terras met uitzicht op het water. Kortom, roeien bij Rijnland is een sportieve en sociale ervaring die je niet wilt missen. 

Twijfel je of roeien (of onze vereniging) wel iets voor je is? Kom het proberen! Wij bieden ieder nieuw lid een vaste proeftijd aan van 12 weken. Als het niet bevalt kun je nog stoppen. Daarna word je automatisch jaarlid. Schrijf je wel eerst in. 

 

Intro-roeien

We bieden een aantal keren per jaar de mogelijkheid het roeien bij ons een keer zonder kosten uit te proberen tijdens het 'Intro-roeien'. Na een rondleiding op de vereniging krijg je een eerste korte instructie over roeien en als de omstandigheden het toelaten kan je eventueel een echte roeiboot in. Meld je hiernaast aan (klik op ).

We staan om 10 uur op de sociëteit klaar om je te introduceren bij Rijnland. Omdat we je zo veel mogelijk willen laten ervaren hoe fijn roeien is, is het handig als je sportschoenen aan hebt en kleding die niet te wijd is en geschikt om binnen en buiten te sporten. Verschillende laagjes zijn handig.

 
2024 Activiteit
5 mei
zondag
Intro-roeien
Sociëteit RV Rijnland
2 juni
zondag
Intro-roeien
Sociëteit RV Rijnland
 
 
 

Bij ons start iedereen als proeflid (12 weken, €110), 
als het niet bevalt kun je altijd nog stoppen.

 
 


Heb je al wel eens geroeid maar twijfel je of je niet toch wat lessen nodig hebt. Geef je dan op als onervaren. In overleg wordt dan bekeken wat mogelijk is.

 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 3 april 2024