Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Opzeggen

 

We vinden het natuurlijk jammer, maar het kan zijn dat je besloten hebt je lidmaatschap bij roeivereniging rijnland te beëindigen. Hieronder wat aandachtspunten om je opzegging probleemloos te laten verlopen.

 

  • Stuur je opzegging met je reden van opzegging naar de ledenadministratie. Let erop dat je van hen binnen enkele dagen een bevestiging ontvangt.
  • Proefleden kunnen opzeggen tot het einde van hun proefperiode. Het lidmaatschap eindigt dan direct na de proefperiode. 
  • Leden Leden kunnen alleen opzeggen met ingang van en voorafgaand aan een nieuw kalenderjaar. De opzegging moet vòòr 1 dec bij de ledenadministratie binnen zijn. Het lidmaatschap stopt per 31 december. 
  • Jeugdleden kunnen mogen daarnaast óók opzeggen tot 1 augustus, het lidmaatschap stopt per 31 augustus. 
 
 
afscheid

Opzegbevestiging ontvangen?

De ledenadministratie stuurt je altijd binnen een paar dagen een opzegbevestiging. Bewaar deze bevestiging goed, mocht later discussie ontstaan of je al dan niet hebt opgezegd. In je ledenaccount kun je zien of je opzegging door de ledenadministratie is verwerkt en wanneer je lidmaatschap stopt.

Contributie

Wanneer je lidmaatschap in de loop van het jaar eindigt, blijft de jaarlijkse bijdrage geheel verschuldigd. Het bestuur is, op verzoek, bevoegd een gedeeltelijke restitutie te verlenen bij: overlijden; aan leden die aan het einde van hun schoolperiode naar elders verhuizen en aan jeugdleden en die vóór één augustus hebben opgezegd.
weken.
Een proeflid die binnen de proefperiode opzegt is alleen de bijdrage voor de proefperiode verschuldigd.

Stopzetten nieuwsbrief

Je wordt op de stopdatum uitgeschreven voor de nieuwsbrief.
Je kunt je hiervoor, ook als oud-lid, weer zelf aanmelden via deze website.

Sleutels inleveren

Heb je nog een sleutel van het gebouw, dan kun je die inleveren bij de commissaris gebouw, je krijgt dan je borg weer terug. 

Verwijderen persoonsgegevens

Na twee jaar worden je persoonsgegevens, inclusief je behaalde bevoegdheden, uit onze administratie verwijderd. Oud-leden die binnen twee jaar weer lid worden hoeven niet opnieuw examen te doen. 

 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 25 mei 2024