?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Opzeggen

Opzeggen

 

afscheidDit kan alleen bij de ledenadministratie (niet bij bestuur, commissies, instructeurs enz.)

 • Leden
  alleen per einde van het kalenderjaar; de ledenadministratie moet de opzegging dan 4 weken vóór het einde van het kalenderjaar ontvangen hebben; Wanneer het lidmaatschap in de loop van het jaar eindigt, blijft toch de jaarlijkse bijdrage voor het geheel verschuldigd.

 • Proefleden
  alleen per einde proefperiode; de ledenadministratie moet de opzegging vóór het einde van de proefperiode ontvangen hebben. Je bent alleen de bijdrage voor deze periode verschuldigd (ook al stop je eerder).

 • Jeugdleden
  ook per eind augustus; de ledenadministratie moet de opzegging uiterlijk dan eind september ontvangen hebben. 

Oud-leden die binnen twee jaar weer lid worden hoeven niet opnieuw examen te doen. De beëindiging van het lidmaatschap is geformuleerd in de Statuten, artikel 7.

Bewaar de formele opzegbevestiging van de ledenadministratie goed, mocht hierover later discussie ontstaan. Het is jouw bewijs dat je formeel hebt opgezegd. In je ledenaccount kun je zien of je opzegging is verwerkt.

Dit kan alleen bij de ledenadministratie

Dus niet bij bestuursleden, commissies, instructeurs enz.

 • Leden: alleen per einde van het kalenderjaar; de ledenadministratie moet de opzegging dan 4 weken vóór het einde van het kalenderjaar ontvangen hebben; Wanneer het lidmaatschap in de loop van het jaar eindigt, blijft toch de jaarlijkse bijdrage voor het geheel verschuldigd.
 • Proefleden: alleen per einde proefperiode; de ledenadministratie moet de opzegging vóór het einde van de proefperiode ontvangen hebben. Je bent alleen de bijdrage voor deze periode verschuldigd (ook al stop je eerder).
 • Jeugdleden: ook per eind augustus; de ledenadministratie moet de opzegging uiterlijk dan eind september ontvangen hebben. 
 • Oud-leden die binnen twee jaar weer lid worden hoeven niet opnieuw examen te doen.

De beëindiging van het lidmaatschap is geformuleerd in de Statuten, artikel 7.

Bewaar de formele opzegbevestiging van de ledenadministratie goed, mocht hierover later discussie ontstaan. Het is jouw bewijs dat je formeel hebt opgezegd. In je ledenaccount kun je zien of je opzegging is verwerkt.

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 december 2022