Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Jeugdroeier (12 t/m 17 jaar)

 

Vanaf 12 jaar is iedereen van harte welkom om bij Rijnland te komen roeien, mits je kunt zwemmen. Er is bij ons een groeiende groep jeugd actief, van nu ongeveer 30 leden. Er wordt in principe twee keer per week geroeid onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  • Elke zaterdagochtend rond 8.00 - 9.30 uur voor de oudere/ meer gevorderde jeugd en rond 10.00 - 11.30 uur voor de jongere/beginnende jeugd, het hele jaar rond. 
  • Tussen medio maart en medio oktober op woensdagavond tussen 18.00 - 20.00 uur.
  • Tussen medio oktober en medio maart van 18.00 - 19.30 uur indoortraining gericht op conditie, kracht en core stabiliteit. We gebruiken daarbij ook de ergometers. 

Voor roeien is strakke sportkleding handig, met de bovenkleding in een felle kleur. Zo blijf je met de riemen niet in je jas of trui haken en ben je goed zichtbaar op het water. Als nieuwkomer krijg je een geel hesje als welkomspresentje, want veiligheid staat voorop. Wanneer je gaat wedstrijdroeien, doe je dit in een wedstijdpakje in de kleuren en met het logo van Rijnland.

Proeflidmaatschap

Wil je kennismaken, schrijf je dan eerst in. Je komt dan vanzelf op de wachtlijst. Zodra er plek is word je uitgenodigd voor een paar gratis proeflessen om het roeien uit te proberen.
Pas daarna bepaalt de jeugdcoördinator, samen met jou en je ouders, of en wanneer je proeflidmaatschap ingaat.
Vanaf dat moment ben je proeflid voor 12 weken. Bevalt het roeien en de vereniging, dan hoef je niets meer te doen. Bevalt het niet, dan moet je binnen die 12 weken opzeggen bij de ledenadministratie. Na 12 weken wordt het proeflidmaatschap automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap.

 

Proeflidmaatschap

Het aantal jeugdinstructeurs is beperkt!  Direct na inschrijving sta je op de wachtlijst. Je bent dan nog geen lid. De proefperiode start pas op aangeven van de jeugdcoördinator.

 

Meer weten?
Coördinator jeugdroeien: dguej.[antispam].@rvrijnland.nl

 
jeugd-stuur
jeugdroeien
2022-04-10-succesvol-optreden-rijnland-jeugd-1
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 25 mei 2024