?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Jeugdroeier (12 t/m 17 jaar)

Jeugdroeier (12 t/m 17 jaar)

 

Vanaf 12 jaar is iedereen van harte welkom om bij Rijnland te komen roeien, mits je kunt zwemmen. Er is bij ons een groeiende groep jeugd actief, van nu ongeveer 30 leden. Er wordt in principe twee keer per week geroeid onder begeleiding van ervaren instructeurs.

  • Elke zaterdagochtend rond 8.00 - 9.30 uur voor de oudere/ meer gevorderde jeugd en rond 10.00 - 11.30 uur voor de jongere/beginnende jeugd, het hele jaar rond. 
  • Tussen medio maart en medio oktober op woensdagavond tussen 18.00 - 20.00 uur.
  • Tussen medio oktober en medio maart van 18.00 - 19.30 uur indoortraining gericht op conditie, kracht en core stabiliteit. We gebruiken daarbij ook de ergometers. 

Voor roeien is strakke sportkleding handig, met de bovenkleding in een felle kleur. Zo blijf je met de riemen niet in je jas of trui haken en ben je goed zichtbaar op het water. Als nieuwkomer krijg je een geel hesje als welkomspresentje, want veiligheid staat voorop. Wanneer je gaat wedstrijdroeien, doe je dit in een wedstijdpakje in de kleuren en met het logo van Rijnland.

Proeflidmaatschap

Schrijf je in. Je komt dan op een wachtlijst. Zodra er plek is word je uitgenodigd voor een paar gratis proeflessen om het roeien uit te proberen. Daarna bepaalt de jeugdcoördinator, samen met jou en je ouders, of en wanneer je proeflidmaatschap ingaat. Dit duurt 12 weken. Bevalt het roeien, dan hoef je niets meer te doen. Het proeflidmaatschap wordt dan na 12 weken automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap tenzij je daarvoor opzegt.

 

Het aantal jeugdinstructeurs is beperkt!  Direct na inschrijving sta je op de wachtlijst. Je bent dan nog geen lid. De proefperiode start pas op aangeven van de jeugdcoördinator.

 
jeugdroeien
jeugd-stuur
 
2020-10-wedstrijd-jeugdteam
meisjes-2x2
jeugdroeien-skiff-1
jeugdtocht
jeugd-roeien
jeugdroeien-3
jongens-2x2

Wil je meer weten?

Coördinator jeugdroeien: dguej.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 11 december 2022