?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Contributie

Contributie

 

Je lidmaatschap duurt tot het eind van het kalenderjaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd tenzij je hebt opgezegd vòòr 1 december. De contributie wordt jaarlijks vastgesteld en is aan het begin van het jaar bij vooruitbetaling verschuldigd.

Nieuwe leden

Ieder nieuw lid start met een proeflidmaatschap. Dit wordt na 12 weken automatisch omgezet in een gewoon lidmaatschap tenzij je tijdig, binnen de proeftijd, opzegt. Na die periode betaal je de jaarcontributie naar evenredigheid van het aantal resterende maanden (inclusief de maand waarin het gewone lidmaatschap is gestart).

Leeftijd

Bepalend is de leeftijd per 1 januari van het contributiejaar.

 

Contributie 2023

Seniorlid vanaf 28 jaar € 360
Jong sr. lid 18 t/m 27 jaar € 296
Jeugdlid 12 t/m 17 jaar € 278
Niet-roeiend lid - € 232
Proeflid 12 weken € 110

Niet-roeiend lid

Bedoeld voor leden die zelf nooit roeien.

  • Ben je nu gewoon lid, dan kun je alleen per ingang van het komende kalenderjaar als niet-roeiend lid worden ingeschreven. Geef dit dus op tijd en ruim vóór 31 dec per email door aan de ledenadministratie. 
  • Ben je nu niet-roeiend lid, dan kun je direct weer gewoon lid worden. Geef ook dit per email door aan de ledenadministratie. Deze gaat in op de eerste van de maand waarin de wijziging plaatsvindt.

Factuur

De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd en wordt ieder jaar in januari gefactureerd. Alle facturen zijn beschikbaar in je account en worden ook per mail verzonden. Betaling binnen 30 dagen na factuurdatum.

Persoonsgegevens

Via je account kun je je adres, telefoonnummers, emailadres enz.) zelf wijzigen. Je hebt daar ook inzage in de toegekende examens, MyFleet inloggegevens en je KNRB-nummer.

Sport & Cultuurkaart

Heb je een Sport & Cultuurkaart van de gemeente Leidschendam - ­Voorburg, dan kun je het roeien bij ons gratis proberen. Zie: https://www.senw-lv.nl/sportencultuurkaart/. Neem voor een lesafspraak contact op met vnosirassimmoc.[antispam].@rvrijnland.nl.

 


Bron: Statuten en het huishoudelijk reglement RV Rijnland. Zie bibliotheek.


 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 1 januari 2023