?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Kleding

Kleding

 
 

Roeien doe je in speciale roeikleding of gewoon in sportkleding die lekker makkelijk zit, zoals wielrenkleding, fitnesskleding of hardloopkleding. Er zijn speciale roeischoenen verkrijgbaar, maar smal aansluitende sportschoenen met een niet al te dikke of brede zool zijn al voldoende. Belangrijk is dat de kleding goed aansluit op het lichaam. Te ruime kleding of los hangende delen zijn minder geschikt. Dit kan makkelijk ergens tussen komen of ergens achter blijven haken tijdens het roeien.

Zoals alle sportverenigingen beschikt Rijnland over eigen verenigingskleding. Deze is meestal op zaterdag- en zondagochtend verkrijgbaar en na telefonische afspraak met de kledingcommissie. Bij wedstrijden is voor de deelnemers het dragen van Rijnland-kleding verplicht. Bij examens en Rijnlandtochten wordt Rijnland kleding zeer op prijs gesteld. Om veligheidsredenen is het dragen van fel gekleurde kleding verplicht voor skiffeurs en bij ploegen in ieder geval voor de stuur of slag en de boegroeier.

De verkoop van kleding vindt plaats in de sociëteit na telefonische afspraak met één van de leden van de kledingcommissie (gnidelkieor.[antispam].@rvrijnland.nl). Afrekenen op giro NL89INGB 000 090 7017 t.n.v. Roeivereniging Rijnland Kledingrekening.

Wedstrijdtenue

Wedstrijdkleding RV Rijnland
 
Roeikleding 3

Klep, pet, tshirt Rijnland, shirt met rits Rijnland, lustrumdas, lange thermo broek

Roeikleding 2

Jack, clubdas, clubtrui, turtle

 
Roeikleding 1

Wedstrijdpak, rode trui, korte broek, buff

Roeikleding 4

Paraplu

 

 voor assortiment en prijzen
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2020 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 7 december 2019

 

 

© 2020 RV Rijnland