Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier jeugd proeflidmaatschap

van 12 t/m 17 jaar

Het proeflidmaatschap start op aangeven van de jeugdcoördinator vanaf de eerste les, kost €100 en duurt 12 weken. Na deze 12 weken wordt het automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap tenzij je binnen die tijd opzegt bij de ledenadministratie. 

 

Velden met een * zijn verplicht

Logo - rijnland - tr - rood

Algemeen

Upload hier een portretfoto voor je profiel op het besloten deel van de website. De foto's helpen de leden om elkaar te vinden via de besloten 'Leden zoeken leden' pagina. De foto wordt automatisch verkleind. (100x150px). Adres


Contact (ouder)

Vul hier de contactgegevens in van ouder of voogd. We gebruiken dit e-mailadres voor alle communicatie vanuit de vereniging (bevestiging, inloggegevens, facturen, nieuwsbrieven, herinneringen enz.).

 

Jeugdlid

Vul hier eventueel de contactgegevens in van het jeugdlid. Bedoeld voor eventuele onderlinge communicatie (jeugdleden, jeugdcommissie).


Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten? 


Zij-instromer

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.

In Case of Emergency (ICE)

Wij vinden het belangrijk wanneer wij snel de naasten van onze leden kunnen bereiken, mocht hen iets overkomen tijdens het roeien. Je kunt hier een ICE-telefoonnummer doorgeven. Dit is een mogelijkheid, geen verplichting. Het is bedoeld als dienstverlening, niet als last. Het snel bereiken van een naaste kan nuttig en zelfs levensreddend zijn wanneer het erom gaat om medicijngebruik en medische historie snel beschikbaar te hebben voor eventuele behandelaars. Je bepaalt zelf of je een nummer invult met de aanduiding van de relatie (partner, dochter, zoon, vriend, buurvrouw o.i.d.). We vragen je wel om degene die je invult te informeren over het feit dat hij/zij (overigens zonder naam of adresgegevens maar wel met telefoonnummer) als jouw ICE op onze website staat. Deze lijst is alleen toegankelijk voor onze leden.


Nieuwsbrief

Twee keer per maand versturen wij per mail een nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de afgelopen twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsberichten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

 

 

Na verzenden sturen we je een mail met activeringslink.
Klik daarop om je inschrijving te activeren!


 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 18 juni 2023