Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inschrijfformulier proeflidmaatschap
voor onervaren roeiers vanaf 18 jaar

Onervaren (of onvoldoende) ervaren roeiers starten altijd eerst met een basiscursus. Daar is een wachtlijst voor, want het aantal instructeurs en boten is beperkt. Je wordt dus eerst op de wachtlijst geplaatst. De instructie wordt iedere week op een vaste dag en tijd in groepsverband gegeven. Zodra er plaats is neemt de commissie instructie contact met je op.

Inschrijfformulier proeflidmaatschap
voor onervaren roeiers vanaf 18 jaar

Onervaren (of onvoldoende) ervaren roeiers starten altijd eerst met een basiscursus. Daar is een wachtlijst voor, want het aantal instructeurs en boten is beperkt. Je wordt dus eerst op de wachtlijst geplaatst. De instructie wordt iedere week op een vaste dag en tijd in groepsverband gegeven. Zodra er plaats is neemt de commissie instructie contact met je op. 

Pas bij de eerste les start je proefperiode van 12 weken, dus niet eerder. Binnen deze periode kan het proeflidmaatschap opgezegd worden. Je krijgt hiervoor 2 keer een herinnering. Je betaalt hiervoor een vast bedrag. Zeg je binnen de 12 weken op, dan is er geen restitutie. Als je niets doet, dan wordt het proeflidmaatschap vanzelf omgezet naar een gewoon jaarlidmaatschap met een daarbij horende contributie. 


KNRB

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) is de overkoepelende organisatie van alle roeiverenigingen in Nederland. In de roeisport werken we aan een veilige, integere en schone sport voor iedere roeier. Als lid van RV Rijnland ben je gehouden aan de regels voor een eerlijke en veilige sport: het KNRB Dopingreglement en het Tuchtreglement inclusief de daarbij behorende sancties. 
De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement
 van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring


 

velden met een * zijn verplicht

 

Algemeen

Upload hier een portretfoto voor je profiel op het besloten deel van de website (alleen toegankelijk voor leden). De foto's helpen de leden om elkaar te vinden. De foto wordt automatisch verkleind (100x150px). 


 

Adres

 

Contact

 

Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten?

 

Instructie

Op dit moment hebben we een wachtlijst voor nieuwe cursisten. Het kan nog enkele weken/maanden duren voordat je met de instructie kan beginnen.

De instructie wordt iedere week op een vaste dag en tijd in groepsverband gegeven. Roeien is een technische sport en het kost veel tijd om goed te leren roeien. Daarom is het zo belangrijk dat je er elke week bent. Geef hieronder aan op welke dagen en dan in de ochtend, middag en/of avond) je (vrijwel) altijd kan (bijv. op maaandagmorgen, dinsdagmiddag enz.). 

 

In Case of Emergency (ICE)

Wij vinden het belangrijk wanneer wij snel de naasten van onze leden kunnen bereiken, mocht hen iets overkomen tijdens het roeien. Je kunt hier een ICE-telefoonnummer doorgeven. Dit is een mogelijkheid, geen verplichting. Het is bedoeld als dienstverlening, niet als last. Het snel bereiken van een naaste kan nuttig en zelfs levensreddend zijn wanneer het erom gaat om medicijngebruik en medische historie snel beschikbaar te hebben voor eventuele behandelaars. Je bepaalt zelf of je een nummer invult met de aanduiding van de relatie (partner, dochter, zoon, vriend, buurvrouw o.i.d.). We vragen je wel om degene die je invult te informeren over het feit dat hij/zij (overigens zonder naam of adresgegevens maar wel met telefoonnummer) als jouw ICE op onze website staat. Deze lijst is alleen toegankelijk voor onze leden.

 

Verenigingswerk

Een vereniging vormen alle leden samen. Wij vinden het verenigingswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Verenigingswerk geeft kansen, het levert je wat op: je leert mensen binnen de vereniging kennen, je doet ervaringen op en kan kwaliteiten uitproberen en ontwikkelen die je op andere terreinen weer kunt in zetten. Vink hier aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen. Zo heeft het bestuur meer inzicht in de kwaliteiten die in het ledenbestand beschikbaar is. Het betreft alleen een registratie die je altijd nog zelf kunt wijzigen via je account op onze website. Je wordt ook niet zomaar ingedeeld. Al het verenigingswerk is bij ons vrijwillig.

Hieronder kun je jouw expertise en competenties aangeven. Ook dit kun je later nog aanpassen in je account. Zo krijgt het bestuur meer inzicht in de kwaliteiten die in het ledenbestand beschikbaar is. Het verenigingswerk is bij ons vrijwillig!

 

Overig

Twee keer per maand versturen wij per mail een nieuwsbrief met daarin alle nieuwsberichten die de afgelopen twee weken zijn verschenen op onze website. Het bestuur vindt een goede communicatie naar de leden belangrijk en de nieuwsberichten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Je kunt je altijd weer zelf uitschrijven als het niet bevalt.

Na verzenden sturen we je een mail met activeringslink.
Klik daarop om je inschrijving te activeren!


 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 2 januari 2024