Vergeten?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Wordlid2 93x100

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 

 Inloggen   

 

Aanmelden als lid

 

Algemeen


Adres

Contact


Overig

Zijn er gezondheidsklachten of medicijngebruik die het roeien kunnen belemmeren? Bij een "ja" neemt de roeicommissaris contact met je op.

Als je al eerder hebt geroeid zouden wij graag het volgende van je willen weten: van welke verenigingen ben je lid geweest, op welk niveau en boottype heb je eerder geroeid: recreatie, wedstrijd, wherry, c-materiaal, gladde boten, skiff enz.


Vrijwilligerswerk voor de vereniging

De vereniging is sterk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Wij verwachten dan ook van al onze leden dat zij bereid zijn vrijwilligersactiviteiten te verrichten. Wil je één of meer van de volgende activiteiten aankruisen:

Naast bovenstaande vrijwilligersactiviteiten willen we graag weten welke expertise en competenties jij zou kunnen/willen inbrengen voor onze vereniging.

Nieuwsbrieven

Hier kun je aangeven of je de Rijnland nieuwsbrief wilt ontvangen. Deze nieuwsbrief bevat de laatste nieuwsberichten en eerstkomende activiteiten zoals deze op de website staan (circa 2x per maand). Daarnaast kun je je ook opgeven voor 'toerroeien' en 'wedstrijdroeien'. Dit zijn incidentele mailings van de commissie toerroeien en de wedstrijdcommissaris. Je kun deze instelling naderhand via de website zelf wijzigen. 
 
 
Logo Rijnland geel transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op:

 
    Vergeten?