?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Botenschoonmaakactie

woensdag 20 juni 2018

 
Vervolgdata
vrijdag 22 juni 2018, zaterdag 23 juni 2018
Locatie
RV Rijnland
 

Onze vereniging heeft een prachtige vloot met 10 wherry’s, 23 C-boten, 6 achten, 24 gladde tweeën en vieren en 33 skiffs. In deze boten wordt door onze 500 leden intensief geroeid. En dat is ook te zien: de boten zijn niet altijd even netjes en kunnen een schoonmaakbeurt goed gebruiken. Daarom komt er een grote schoonmaakactie. Woensdag 20 juni, vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni gaan we ’s morgens met elkaar de boten schoonmaken en glanzend poetsen. De organisatie zal zorgen voor voldoende materiaal en natuurlijk ook voor koffie en taart. Afhankelijk van de boot en het aantal schoonmakers gaan we uit van ruim een uur per boot. Met zoveel boten en mensen moeten we dit natuurlijk wel goed organiseren. Daarom worden de boten zoveel mogelijk toegewezen aan ploegen en de skiffs en tweeën aan individuele leden. Binnenkort ontvangen ploegcoördinatoren hierover informatie. En ook al trekken we er drie ochtenden voor uit, de geplande data zullen niet voor alle ploegen haalbaar zijn. Daarom zijn de materialen ook op andere ochtenden beschikbaar, alleen kan er dan door de organisatie niet voor koffie met taart worden gezorgd. Voor de skiffs en tweeën geldt dat er per boot een verantwoordelijke wordt aangewezen die zelf kan bepalen wanneer de boot wordt schoongemaakt. Het is de bedoeling dat álle boten vóór 31 juli schoon en glimmend in de loods liggen. Dus als de schoonmaak op de  geplande data niet lukt, vragen we aan de coördinatoren een alternatieve datum in te plannen.

Deze actie wordt georganiseerd door Nelleke Molenaar, Rita Reimer en Elly Tolman onder het toeziend en goedkeurend oog van de commissaris materieel Harry Kolk en met behulp van de Argonauten-ploeg.

En tenslotte nog dit: ook de loods kan wel weer een keer worden schoongemaakt. Dat staat natuurlijk los van deze boten schoonmaak actie maar als je denkt dat dit een leuke klus is voor je ploeg, meldt je dan bij Michiel Pluim, commissaris gebouw.

 

Harry Kolk
Commissaris Materieel
Roeivereniging Rijnland

 
Bijlagen:

 

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 26 maart 2017