Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Nieuwsbrief berichten

 

Het is niet mogelijk om een bericht in te dienen voor de nieuwsbrief. Hier is bewust voor gekozen. De nieuwsbrief wordt namelijk op het moment van verzenden automatisch gegenereerd met de nieuwsberichten die al op de website zijn gepubliceerd. Wil je dus een bericht in de nieuwsbrief, dan moet je die indienen als nieuwsbericht voor de website bij de webmaster. Dan komt het bericht automatisch ook in de nieuwsbrief.

Hetzelfde geldt voor activiteiten in de nieuwsbrief. Deze moeten eerst zijn toegevoegd in de activiteitenlijst op de website. 

Verzending
De e-Captain beheerder van Rijnland verzend de nieuwsbrieven 2x per maand via e-Captain aan alle leden en niet-leden die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief. Niet-leden hebben geen toegang tot de besloten berichten. De nieuwsbrief wordt verzonden naar het e-mailadres wat bij ons bekend is.

Account
Je kunt je e-mailadres zelf wijzigen via je account op deze website ('mijn gegevens'). Je kunt je hier ook inschrijven en afmelden voor de nieuwsbrief ('mailing voorkeuren').

 

 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023