?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Gebouw en terrein

 

Sinds 1995 is RV Rijnland gevestigd in het recreatiegebied Vlietlanden, binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg, maar tegenover de bebouwing van Voorschoten. Een prachtige locatie aan de Vliet en op korte afstand van de Vlietlanden. De ligging garandeert mooi roeiwater voor wedstrijdploegen en een prachtig achterland met veel sloten en plassen voor toerploegen. 

De accommodatie is ruim opgezet en bestaat uit een ruime loods voor de boten en een gezellige sociëteitsruimte. Vanuit de sociëteitsruimte heb je een fraai zicht op de Vliet. Daarnaast biedt de accommodatie kleed- en douchegelegenheid. Rond het verenigingsgebouw is er veel buitenruimte. Voor de botenloods is er een groot voorterrein. Dit maakt het manouveren met de boten bij het in en uit het water halen makkelijk. Ook is er een groot terras voor de sociëteitsruimte.

De noodzakelijke klussen aan het gebouw worden door een Werkploeg verricht. Voor het onderhoud aan het groen is er een enthousiaste Tuincommissie. In het kader van het 10e jubileum in 2015 is met veel zelfwerkzaamheid het gebouw binnen en buiten weer fris in de verf gezet.

Maar na 20 jaar zijn er ook wensen voor aanpassingen en verbeteringen. Deze wensen hebben vooral betrekking op meer opslagcapaciteit voor boten en een fitness-/ergometerruimte. De plannen hiervoor worden voorbereid en zullen de komende jaren hun beslag krijgen.

 

Gebouw en terrein - Sociëteit ruimte
Gebouw en terrein - zicht vanaf de Vliet
Gebouw en terrein - Botenloods buiten
Gebouw en terrein - gebouw
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 26 juli 2018