?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 
 

Inschrijfformulier proeflidmaatschap
voor onervaren roeiers vanaf 18 jaar

Het proeflidmaatschap start vanaf de eerste les van de introductiecursus, kost €100 en duurt 12 weken. Na deze 12 weken wordt het automatisch omgezet in een jaarlidmaatschap tenzij je binnen die tijd opzegt bij de ledenadministratie. 


De inschrijver verklaart zich te onderwerpen aan de bepalingen van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De vereniging verwerkt persoonsgegevens conform onze privacyverklaring

velden met een * zijn verplicht


Algemeen

De meisjesnaam is de achternaam die een gehuwde vrouw vóór haar huwelijk had, doorgaans de achternaam die zij bij geboorte heeft gekregen. Alleen invullen als deze afwijkt van de achternaam.

Upload hier een portretfoto voor je profiel op het besloten deel van de website (alleen toegankelijk voor leden). De foto's helpen de leden om elkaar te vinden. De foto wordt automatisch verkleind (100x150px). 


Adres

Contact

Gezondheid

Zijn er bijzonderheden m.b.t. gezondheid, medicijngebruik of andere zaken die het roeien kunnen beïnvloeden of die wij vooraf moeten weten?

Introductiecursus

De cursus bestaat uit acht lessen (1 les per week, circa 1,5u per les). Het aantal cursussen, instructeurs en boten is beperkt, zeker op zaterdag en zondag!  Wij starten pas met een cursus als we een groepje voor die weekdag/tijd kunnen samenstellen. Tot die tijd wordt je op een wachtlijst geplaatst. Door meer mogelijkheden aan te geven kunnen we je eerder inplannen (houdt rekening met een gemiddelde wachttijd van 4 maanden).

Vrijwilligerswerk

Een vereniging vormen alle leden samen. Wij vinden het vrijwilligerswerk dan ook een belangrijk speerpunt. Vrijwilligerswerk geeft kansen, het levert je wat op: je leert mensen binnen de vereniging kennen, je doet ervaringen op en kan kwaliteiten uitproberen en ontwikkelen die je op andere terreinen weer kunt in zetten. Vink hier aan waar je belangstelling en mogelijkheden liggen. Zo heeft het bestuur wat meer inzicht in de kwaliteiten die in het ledenbestand beschikbaar is. Het betreft alleen een registratie die je altijd nog zelf kunt wijzigen via je account op onze website. Je wordt ook niet zomaar ingedeeld. Al het vrijwilligerswerk is bij ons echt vrijwillig.Let op: na verzenden ontvang je een mail met een link om deze inschrijving te activeren!


 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2021 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 19 november 2021