Vergeten?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Wordlid2 93x100

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
 

 Inloggen   

 

Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap - opzeggen

We zouden het natuurlijk heel jammer vinden, maar het kan zijn dat je op enig moment besluit het lidmaatschap te willen beëindigen. Hieronder wat informatie om de opzegging probleemloos te laten verlopen.  

Het lidmaatschap van onze vereniging geldt altijd voor een heel kalenderjaar, vanaf 1 jan, en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. De mimimale opzeg­termijn is 1 maand. Wil je opzeggen, doe dat dan vòòr 1 december van dit jaar.  Ook als je gedurende het jaar opzegt blijf je lid tot het einde van het jaar en kun je tot die tijd gebruik blijven maken van alle faciliteiten van onze vereniging. Wanneer het lidmaatschap in de loop van het jaar wordt opgezegd of eindigt blijft de jaarlijkse contributie verschuldigd. Er vindt dus geen restitutie plaats. Als je later besluit weer lid te worden hoef je echter geen entreegeld meer te betalen. Je kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie. We willen graag weten waarom je opzegt. Je kunt ook opzeggen via het online opzegformulier: 

Ja, ik wil nu opzeggen

 

Jouw opzegging is pas geldig na ontvangst van een opzegbevestiging van de ledenadministratie. Ontvang je deze onverhoopt niet binnen twee weken, informeer dan even of jouw opzegging door de ledenadministratie is ontvangen. 

 
 
 
Logo Rijnland geel transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op:

 
    Vergeten?