?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
kom-roeien-geel

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 

 
 

 
 

 Inloggen   

 

Opzeggen

 
Lidmaatschap - opzeggen

Wanneer kan je opzeggen?

Het lidmaatschap van Roeivereniging Rijnland is een jaarlidmaatschap. Je kunt gedurende het jaar tot 1 december opzeggen. Je blijft dan automatisch lid tot 31 december tenzij je aangeeft per direct te willen stoppen. 

Hoe kan je opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap kan - uitsluitend schriftelijk, per mail of hieronder via deze website - bij de ledenadministratie, vóór 1 december van het lopende jaar. De opzegging is pas geldig nadat je een 'opzegbevestiging lidmaatschap' van de ledenadministratie hebt ontvangen. Ontvang je deze onverhoopt niet binnen twee weken, informeer dan even of je opzegging door de ledenadministratie wel is ontvangen. E-mailadres: eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl

Krijg ik nog geld terug?

Nee. Het lidmaatschap bij Rijnland is een jaarlidmaatschap. Daarbij blijft de volledige jaarcontributie verschuldigd. Er vindt dus géén restitutie plaats. Op deze regel kan het bestuur, op vóóraf schriftelijk verzoek daartoe van een lid, besluiten om in buitengewone omstandigheden korting toe te kennen. 

Donateur worden?

Als je de vereniging een warm hart toedraagt en onze activiteiten wilt blijven steunen, dan kun je dat direct doorgeven aan de eitartsinimdanedel.[antispam].@rvrijnland.nl. Je wordt dan donateur voor een bedrag van minimaal 25 euro per jaar. Je mag natuurlijk ook een éénmalige bijdrage storten op onze rekening NL07 INGB 0000 7056 66 t.n.v. Roeivereniging Rijnland onder vermelding van donatie.

Let op!
Opzegging ná 30 november betekent automatisch dat je lidmaatschap en betalingsplicht nog het hele volgende kalenderjaar doorloopt!

 
 
 
 
Logo - rijnland wit-transparant
 

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 

Social media

Volg ons op: