?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Foto's / video's

 

Stuur foto's en video's (niet per mail)

  1. Sleep je fotobestanden in de box hiernaast. Je kunt max. 10GB uploaden.
  2. Stuur daarna een mail naar retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl waarin je aangeeft dat je foto's hebt geüpload (anders weten we van wie ze zijn).

Upload zonder toestemming géén foto's/video's van anderen (dus geen whatsapp foto's, foto's van internet of social media, dat is c.f. de wet verboden). Je foto's komen in een Google fotoalbum van Rijnland, video's in het Youtube kanaal van Rijnland. Lage resolutie foto's (zoals whatsapp) voor in een nieuwsbericht mogen wél per mail of whatsapp worden verzonden naar de webmaster.

Verantwoordelijkheid

De auteur/indiener/uploader is verantwoordelijk. Deze moet voldoen aan de wet. Denk aan het niet naleven van het auteursrecht, het portretrecht, de privacywetten enz.). Mogelijke boetes bij het niet naleven worden door het bestuur verhaald bij de auteur.

  • Auteursrecht
    Ga ervan uit dat op iedere afbeelding, foto, video, tekening enz. auteursrecht rust. Je hebt voor publicatie altijd toestemming nodig van de maker (fotograaf, tekenaar enz.). Stuur nooit foto's of plaatjes die je van internet hebt gekopieerd, hoe makkelijk dat ook gaat, tenzij je zeker weet dat dat mag. De boete kan oplopen tot duizenden euro's en komen voor jouw rekening.

  • Privacywet
    Hou je ook aan de privacywetgeving. Neem bij twijfel contact op met de privacy coördinator van Rijnland! Besef dat een openbaar bericht wereldwijd beschikbaar is voor spammers, criminelen, hackers enz. Meer info: Privacy regels website (ledenbibliotheek). 
box
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 november 2022