Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Foto's / video's

 
 

Stuur foto's en video's voor plaatsing in fotoalbum

  1. Sleep je fotobestanden in de box hiernaast. Je kunt max. 10GB uploaden.
  2. Stuur daarna even een korte mail naar de retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl waarin je aangeeft dat je zojuist wat foto's hebt geupload zodat de webmaster weet van wie de foto's zijn.
  3. Stuur alleen de originele foto's (oorspronkelijke resolutie), dus geen whatsapp foto's (deze zijn te klein). Verzeker je ervan dat je toestemming hebt van de maker.
De webmaster plaatst de foto's in een Google fotoalbum.
 Films worden geplaatst in het YouTube kanaal van Rijnland (kleinere videofragmenten plaatsen we in een Google fotoalbum).

Verantwoordelijkheid

De auteur/indiener/uploader is verantwoordelijk. Deze moet voldoen aan de wet. Denk aan het niet naleven van het auteursrecht, het portretrecht, de privacywetten enz.). Mogelijke boetes bij het niet naleven worden door het bestuur verhaald bij de auteur.

  • Auteursrecht
    Ga ervan uit dat op iedere afbeelding, foto, video, tekening enz. auteursrecht rust. Je hebt voor publicatie altijd toestemming nodig van de maker (fotograaf, tekenaar enz.). Stuur nooit foto's of plaatjes die je van internet hebt gekopieerd, hoe makkelijk dat ook gaat, tenzij je zeker weet dat dat mag. De boete kan oplopen tot duizenden euro's en komen voor jouw rekening.

  • Privacywet
    Hou je ook aan de privacywetgeving. Neem bij twijfel contact op met de privacy coördinator van Rijnland! Besef dat een openbaar bericht wereldwijd beschikbaar is voor spammers, criminelen, hackers enz. Meer info: Privacy regels website (ledenbibliotheek). 
box

Stuur óók een mail naar retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl waarin je aangeeft dat je zojuist foto's hebt geüpload en welke activiteit het betreft!

 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 4 juni 2024