?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 

Bericht over de wervingsactie verbouwing

Geplaatst op 01-10-2018  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Evert Gianotten

Impressie-verbouwing-vooraanzicht

 

Na instemming van de ALV in maart met de plannen voor de eerste fase van de verbouwing van ons verenigingsgebouw wordt nu hard gewerkt aan de vergunningen en het bij elkaar brengen van de benodigde middelen. Voor de leden die niet aanwezig konden zijn op de voorlichtingsavond over het dekkingsplan staan de presentaties van die avond op de website. Even inloggen en onder tab ‘bestuur’ via 'verbouwing' doorklikken naar ‘archief’.

De komende maanden wil het bestuur samen met de leden bij elkaar € 340.000 ophalen, deels door schenkingen en deels in de vorm van obligatieleningen van de leden. Interesse in zo’n lening van  € 1000,00,  raadpleeg dan de prospectus en het reglement op de website, waarvan een aantal op de sociëteit liggen. Peter Reimer kan je daar alles over vertellen.

Leden kunnen hier inschrijven voor een obligatielening.


Wil je schenken, dan kan dat op vele manieren. Storten op de bankrekening van Rijnland o.v.v. ‘Verbouwing’ of gewoon cash in de collectebus in de vorm van een maquette op de bar. Wil je een leuke actie organiseren, neem dan even contact op met Robert Voors, de coördinator van de schenkingen.

Wie een bedrag van minimaal €100,00 schenkt kan als dank een tegeltje krijgen met daarop zijn eigen naam. Maar ook een ploeg of groep kan zoiets doen. De tegeltjes worden straks in de ergometerruimte ingemetseld.

 

Schenk, leen en zeg het voort en maak zo deze verbouwing mogelijk. Een volwaardige sportzaal, een grotere en veiliger botenberging, een beter georganiseerde fietsenstalling en perspectief op betere en grotere kleedkamers in de nabije toekomst?  De vereniging verdient het.

 

 

Namens het bestuur, Evert Gianotten  

 

 

Plaats een openbare reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 5 juni 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland