?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Geslaagden cursus AED en reanimatie

Geplaatst op 23-01-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Michiel Pluim

Omdat het noodzakelijk is dat een aantal leden in het geval van een calamiteit reanimatie kan toepassen en de AED kan gebruiken is er op zaterdagmiddag 21 januari 2017 een cursus ‘Reanimatie en AED’ gehouden.  Alle cursisten hadden in het verleden al eens een cursus gevolgd maar het is zaak die ook jaarlijks te herhalen voor het behoud van het diploma. Er is nu een volledige cursus gegeven, waarbij naast theorie er vooral veel geoefend is ‘op een pop’ en het AED-apparaat is gebruikt. Alle cursisten, Toos Huisman, Mieke Rekkers, Henny van der Laan, Saskia Ebels, Jacques Huisman en Michiel Pluim zijn geslaagd. Voor Rijnland zullen er ook jaarlijks herhalingscursussen worden georganiseerd.

Er zijn ook leden die jaarlijks zelf een herhalingscursus ‘Reanimatie en AED’ volgen. Voor Rijnland zal voor die leden binnenkort een herhalingscursus worden georganiseerd. Wil je daar ook aan deelnemen laat het me dan weten.

Omdat we er nooit voor kunnen zorgen dat er altijd iemand met een diploma op Rijnland aanwezig is als zich een calamiteit voordoet, hangt er bij het AED-apparaat (op de brandbluskast bij de bar) een duidelijke instructie. Lees die een keer op je gemak door.

Michiel Pluim
Commissaris gebouw

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021