?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Head-diner

Geplaatst op 22-02-2017  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Job Dresden

Op 18 en 19 maart a.s. wordt elk jaar op de Amstel de Head of the River (voor vieren en achten) geroeid. Heel veel ploegen van Rijnland doen mee aan deze wedstrijd. Het is ook een jaarlijkse traditie dat na afloop van deze wedstrijd op Rijnland een Head-diner plaatsvindt voor de roeiers/roeisters (incl. introducés).

 

Indisch buffet

Het Head-diner vindt plaats op 19 maart a.s. vanaf 18.30 uur in de sociëteit. Het heeft dit jaar weer de vorm van een overheerlijk en overvloedig Indisch buffet, verzorgd door Toko Eddo uit Voorburg.

De kosten hiervan (incl. borden en bestek) bedragen nog steeds € 20 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee na afloop van het eten. Op de website is een inschrijving voor het diner geopend, bij voorkeur met een hele ploeg tegelijk, maar individueel inschrijven kan ook. De inschrijving sluit op 16 maart. De inschrijving geldt alleen, wanneer het vereiste bedrag aan mij is overgemaakt. Mijn banknummer is: NL91INGB0002646870 o.v.v. Head-diner. klik hier om in te schrijven.

 

Bediening en bardienst

Om een en ander ordelijk te laten verlaten verzoek ik elke ploeg tenminste één persoon voor te dragen die kan helpen bij de bediening van het eten en bij de bardienst. Graag verneem ik de naam van deze persoon vóór 19 maart.

 

Job Dresden

 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 15 september 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland