?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 
 

Head-diner

Geplaatst op 22-02-2017  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Job Dresden

Op 18 en 19 maart a.s. wordt elk jaar op de Amstel de Head of the River (voor vieren en achten) geroeid. Heel veel ploegen van Rijnland doen mee aan deze wedstrijd. Het is ook een jaarlijkse traditie dat na afloop van deze wedstrijd op Rijnland een Head-diner plaatsvindt voor de roeiers/roeisters (incl. introducés).

 

Indisch buffet

Het Head-diner vindt plaats op 19 maart a.s. vanaf 18.30 uur in de sociëteit. Het heeft dit jaar weer de vorm van een overheerlijk en overvloedig Indisch buffet, verzorgd door Toko Eddo uit Voorburg.

De kosten hiervan (incl. borden en bestek) bedragen nog steeds € 20 per persoon. Dit is inclusief koffie en thee na afloop van het eten. Op de website is een inschrijving voor het diner geopend, bij voorkeur met een hele ploeg tegelijk, maar individueel inschrijven kan ook. De inschrijving sluit op 16 maart. De inschrijving geldt alleen, wanneer het vereiste bedrag aan mij is overgemaakt. Mijn banknummer is: NL91INGB0002646870 o.v.v. Head-diner. klik hier om in te schrijven.

 

Bediening en bardienst

Om een en ander ordelijk te laten verlaten verzoek ik elke ploeg tenminste één persoon voor te dragen die kan helpen bij de bediening van het eten en bij de bardienst. Graag verneem ik de naam van deze persoon vóór 19 maart.

 

Job Dresden


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017