?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
Roeivereniging Rijnland
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Herstart zondag inloop

Geplaatst op 01-10-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Lia Kramer  -  Bron: Toertochtje Leiden

2022-09-04-herstart-zondaginloop-3

We willen met een tochtje door Leiden een doorstart maken met de zondagochtend inloop. Iedereen is welkom. Ben je nog niet zo lang lid, dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken en wellicht nieuwe roeimaatjes te ontmoeten.


Dus doe mee en schrijf je in om op 9 oktober mee te gaan met dit tochtje. We verzamelen om 9:00 in de sociëteit. We vertrekken we om 9:30 en roeien naar en door Leiden
We maken nog een pauze in Leiden voor koffie en hopen tussen 13:00 en 14:00 weer terug op Rijnland te zijn.

Na deze zondag hopen we enthousiasme gecreëerd te hebben en daarna meer leden op de zondag inloop te kunnen verwelkomen.
Dus: Hoort zegt het voort!

De zondag inloop op Rijnland was altijd een populaire roeitijd voor veel mensen. Nieuwe leden leerden daar andere leden kennen en er werden regelmatig nieuwe roeigroepen gevormd. Men kon alleen komen of met een groepje. De aanwezigen werden ingedeeld en besloten zelf waar ze naar toe wilden roeien. Leiden, of Het Geertje waren populaire bestemmingen.

De open inloop is er voor álle leden, ook voor leden die al wel mee kunnen roeien, maar nog geen diploma’s hebben. Ook krijgen mensen die nog geen lid zijn max 2x gratis instructie. De meesten vinden het zo leuk dat ze dan lid willen worden.

Door de Corona periode is er van de zondag inloop bijna niets meer over. Eerst mochten we niet met meerderen bij elkaar komen en roeien. Nieuwe leden die pas sinds vorig jaar roeien weten vaak niet van het bestaan van de zondag inloop af.
2022-09-04-herstart-zondaginloop-5
Doe mee en schrijf je in om op 9 oktober mee te gaan met dit tochtje.

Inschrijven

 

Lia Kramer
Diny de Jong
Andra Dudley
Christa van der Aa

 

 Grotere kaart

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Marijke Mooijman
01 okt 2022 19:36

Idd zeer goed initiatief! Sluit ik me ook helemaal bij aan en….ook zo goed voor onze PR ! Veel succes met hopelijk vele nwe Veteranen erbij!

Margriet Overbeek
27 sep 2022 17:48

Super goed initiatief om de inloop weer onder de aandacht te brengen! Het is jarenlang mijn vaste roeimoment in de week geweest, waar ik veel andere leden heb ontmoet. Ik hoop dat jullie oproep veel gevolg krijgt!

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021